M&I/Partners geeft ton aan consultancyuren gratis weg

04 oktober 2019 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

M&I/Partners, een ICT-adviesbureau met zo’n 100 consultants, gaat zo’n 700 consultancyuren gratis weggeven. 

De bijzondere pro-bono actie is gericht op organisaties in de zorg en overheid – twee sectoren waarbinnen het adviesbureau een lang trackrecord heeft – die iets willen doen met kunstmatige intelligentie. Organisaties die kans willen maken op deze gratis consultancyuren met een waarde van circa €100.000, kunnen zich tot 1 november melden bij het bureau uit Zeist. 

De actie is opgezet in het kader van een jubileumviering van M&I/Partners, en bouwt voort op een traditie die in 2005 werd afgetrapt. Het adviesbureau bestaat volgend jaar 35 jaar, en net als in 2015, 2010 en 2005, kiest M&I/Partners ervoor om wat terug te geven aan de maatschappij, door middel van een kosteloze opdracht. 

M&I/Partners geeft ton aan consultancyuren gratis weg

In 2015 begeleidde M&I/Partners een opdracht op het gebied van business intelligence en big data voor betere zorg aan psychiatrische patiënten van de afdeling Psychiatrie van het UMC Utrecht. In 2010 onderzocht het kantoor in opdracht van het Van Gogh Museum de mogelijkheden van verdere digitalisering van het museum en de collectie van het museum. En in 2005 werd ziekenhuis Gelderse Vallei ondersteund met het smeden van digitale samenwerkingen met andere zorgpartijen in de regio.

“Dit keer gaan we voor de succesvolle implementatie van een toepassing van artificial intelligence met impact. Daarmee bouwen we mee aan een digitale wereld die mensen écht vooruithelpt”, aldus Patrick van Eekeren, partner en inmiddels dertig jaar actief bij M&I/Partners.