Steven van der Kruk als Senior Manager gestart bij First Consulting

13 december 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

First Consulting heeft zijn team versterkt met de ervaren consultant Steven van der Kruk. Steven zal zich vooral gaan richten op klanten binnen de industrie en retail sectoren. 

Steven van der Kruk heeft ruim dertien jaar met veel plezier, passie en energie voor Accenture gewerkt. Hier heeft hij een brede groep aan klanten bediend op gebied van finance & performance management en businesstransformatie – de eerste jaren in verschillende sectoren, zoals financial services, communication, media & technology, en de afgelopen tien jaar vooral gericht op bedrijven binnen consumer goods en de logistieke sector.  

“Wat mij drijft is het werk van mensen leuker en impactvoller te maken, door bedrijfsprocessen slimmer in te richten en nieuwe manieren van werken te introduceren, ondersteund door de juiste technologie. Ik vind het geweldig om samen met de klant de status quo te challengen en samen tot nieuwe ideeën te komen, waar de klant echt in gelooft”, aldus Steven. 

Gedurende zijn tijd bij Accenture heeft Steven veel verschillende klanten mogen helpen in het creëren van meer medewerkers- en bedrijfswaarde en heeft hierbij ervaring opgebouwd in vrijwel alle bedrijfsfuncties.

Steven van der Kruk als Senior Manager gestart bij First Consulting

Daarnaast heeft hij zich de afgelopen jaren gericht op het opbouwen van een team van finance professionals specifiek gericht op bedrijven binnen consumer goods en het ontwikkelen van de mensen daarbinnen. “Ik heb dit altijd met veel plezier en voldoening gedaan en ben Accenture en mijn team dankbaar voor het vertrouwen dat ze me daarin hebben gegeven.” 

Waarom First Consulting

“Na ruim dertien jaar had ik sterk het gevoel dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Hierbij zocht ik specifiek naar een wat kleinere partij met ambitie, slimme mensen en een sterk teamgevoel. Bij het eerste gesprek met First Consulting voelde ik direct een klik. De pragmatische, no-nonsense benadering sprak me aan en ik had sterk het gevoel dat dit voor klanten waarschijnlijk ook zo zou zijn. Daarbij was er een heel duidelijke groeiambitie, waar ik graag aan wilde bijdragen.” 

“Bij First Consulting krijg ik de kans impact te maken bij de klant, met slimme, jonge collega’s in een ondernemende omgeving. Daarbij wil First Consulting graag verder groeien in de sectoren industrie en retail, waar ik gezien mijn ervaring in de sector graag een bijdrage aan wil leveren.”

Steven is per 1 oktober gestart in zijn nieuwe rol en is enthousiast over zijn nieuwe uitdaging. “Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten om onze business verder te laten groeien.”

First Consulting heeft 250 consultants en is actief in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.