Sandra Brinkman start als controller bij Kirkman Company

21 november 2019 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Kirkman Company heeft Sandra Brinkman aangesteld in de functie van business controller.

De financieel specialist maakt de overstap vanuit Uitgeverij Deviant, een educatieve uitgeverij uit Amersfoort die methodes Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap ontwikkelt voor leerlingen in het mbo en voortgezet onderwijs. Bij de uitgever was Brinkman bijna tien jaar werkzaam, meest recentelijk als financieel manager, en daarvoor als hoofd personeelszaken.

In haar laatste rol als financieel manager heeft Brinkman veel ervaring opgedaan bij het professionaliseren van de financiële administratie. Ze was daar onder meer verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuwe financieel systeem (AFAS), ISO 27001-certificering en het begeleiden van de wettelijke controle.

Sandra Brinkman start als controller bij Kirkman Company

Eerder in haar loopbaan was ze accountant bij Bouwman en Veldhuijzen, een boutique fiscaal en administratiekantoor, was ze eigenaar van haar eigen administratiekantoor en werkte ze zo’n drie jaar op de finance-afdeling van zorgverzekeraar Agis (tegenwoordig Zilveren Kruis).

Bij Kirkman Company, een organisatieadviesbureau met zo’n 70 adviseurs en staf, zet Brinkman sinds 1 oktober haar kennis en ervaring in als business controller. Ze is verantwoordelijk voor de financiële administratie en in- en externe rapportage van Kirkman Company, en verricht dezelfde werkzaamheden voor PoweredbyMeaning Group, de holding boven Kirkman Company.

Andere bedrijven die deel uitmaken van de PoweredbyMeaning Group zijn YSE, C-Bèta, Make Participations, Social Impact Factory, Next2Company, World Startup Factory, Outside Inc, foodstars, Smart Climate Opportunities en Aimforthemoon.

“Door de inspirerende sfeer van Kirkman Company kan ik weer een andere invulling aan mijn vak geven”, besluit Brinkman.