Kim de Graaf als Young Professional gestart bij Bostec

12 november 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bostec, een adviesbureau met een focus op de zorg, mobiliteit en industrie, heeft Kim de Graaf aangetrokken als nieuwe young professional.

Kim de Graaf kwam bij Bostec op het netvlies tijdens de jaarlijkse selectiedag voor young professionals. “Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel bij Bostec door de leuke en vooral interessante gesprekken”, vertelt De Graaf.

Het young professional programma van Bostec biedt jonge professionals de mogelijkheid om consultancy- en projectmanagementopdrachten uit te voeren bij verschillende klanten van het adviesbureau. Een medior of senior consultant zorgt voor ‘on-the-job learning’ tijdens de opdracht, en het programma staat verder in het teken van persoonlijke ontwikkeling via een actieve trainingsaanpak. Zo krijgen de starters trainingen in onder meer communicatie, klantgerichtheid, samenwerken, resultaatgerichtheid, en kwaliteitsgerichtheid voorgeschoteld.

Kim de Graaf, Young Professional bij Bostec

Consultancy & ontwikkeling

Het was de steile leercurve – consultancy en ontwikkeling – in combinatie met de goede klik met Bostec, die voor haar de doorslag betekende, vertelt De Graaf. Inmiddels is ze volop bezig met het young professional programma: “Ik ben lekker aan de slag op een opdracht.”

Tijdens haar studie kwam De Graaf achter haar interesse in het adviesvak. “Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde MER heb ik de passie ontwikkeld voor bedrijfsprocessen en het helpen van bedrijven bij het in kaart brengen en efficiënter inrichten van hun processen. Mijn vervolgopleiding met een focus op consultancy (Master in Strategic Management aan Tilburg University) sloot perfect aan op mijn bedrijfskundige achtergrond en de interesse in adviseren.” 

Tijdens een tweetal consultancyprojecten, gefocust op klant- en investeringsstrategieën, werd haar interesse ook in de praktijk bevestigd: “Tijdens deze projecten heb ik geleerd hoe je een klant benadert en een passend advies schrijft, maar vooral over hoe je de klant mee krijgt met je advies.” 

Vorige maand sloten young professionals Floris de Munk en Nick van der Stam zich ook aan bij Bostec.