Vastgoedadviseur Republiq verwelkomt drie nieuwe collega's

11 oktober 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Republiq heeft onlangs zijn team uitgebreid. Lisanne de Beun heeft zich aangesloten als Adviseur en Camiel Oerlemans als Junior Adviseur, terwijl Sjors Cooijmans zijn afstudeerscriptie schrijft bij het bureau. 

“Bij ons bedrijf combineert ze haar creatieve inslag met haar analytisch vermogen”, aldus een persvoorlichter van Republiq over Adviseur Lisanne de Beun, die de overstap maakte naar het adviesbureau vanuit SITE Urban Development, waar ze zich ruim een jaar inzette als Gebiedsontwikkelaar. Eerder was De Beun als Trainee onder meer werkzaam bij woningcorporaties Portaal en Parteon en bij woningstichting Rochdale. Na het behalen van haar mastergraad Real Estate & Housing aan de Technische Universiteit Delft, begon ze haar professionele loopbaan bij BBN Adviseurs als Junior Projectmanager. 

Vastgoedadviseur Republiq verwelkomt drie nieuwe collega's

Naast De Beun, startte ook Camiel Oerlemans onlangs bij Republiq, waar hij de rol van Junior Adviseur bekleedt. De nog jonge Oerlemans, die momenteel bezig is met een bacheloropleiding Data Science aan de Technische Universiteit Eindhoven, heeft al werkervaring op gedaan in zijn vakgebied. Zo was hij bijna een jaar actief als Software Developer voor Serpentine AI uit Eindhoven. “Camiel zocht naast zijn studie Data Science een uitdagende bijbaan als programmeur. En die heeft hij bij ons gevonden”, aldus het Republiq 

Ten slotte is ook Sjors Cooijmans recent aan de slag gegaan bij het adviesbureau uit Den Bosch, waar hij de komende maanden zal gaan afstuderen. “Sjors is nieuwsgierig aangelegd, heeft veel doorzettingsvermogen en komt bij ons zijn scriptie schrijven voor zijn master Econometrics & Mathematical Economics die hij volgt aan de Universiteit Tilburg”, aldus Republiq. Eerder rondde Cooijmans aan de Technische Universiteit Eindhoven de bacheloropleiding Technische Wiskunde af. 

“We zijn heel blij met de komt van Lisanne, Camiel en Sjors”, laat de woordvoerder van het adviesbureau weten.