Arnold van Hunnik als Principal Consultant gestart bij Bostec

14 oktober 2019 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Arnold van Hunnik is als Principal Consultant gestart bij Bostec. Van Hunnik richt zich op klanten in de zorgsector.

De kersverse Bostec-adviseur brengt bijna 20 jaar ervaring met zich mee op het gebied van digitalisering en informatie. De afgelopen jaren heeft hij zich meer en meer gericht op het zorgwerkveld. Hij is actief geweest binnen het hoger middenkader bij onder andere jeugdzorg, ziekenhuizen, een zorgverzekeraar en VVT.

In zijn meest recente rol als CIO bij de Zorgboog was Van Hunnik verantwoordelijk voor de IT-strategie en digitale transformatieportefeuille van de VVT-instelling uit Helmond. Hij gaf leiding aan een team van circa 30 professionals en was de regievoerder van zo’n 60 IT-leveranciers. Daarvoor werkte hij als Manager binnen het bedrijfsonderdeel ICT van zorgverzekeraar VGZ.

Arnold van Hunnik, Principal Consultant bij Bostec

Bij Bostec gaat hij zorg- of zorggerelateerde organisaties begeleiden in de verandering die zij doormaken in de driehoek van proces/organisatie, medewerker en technologie. Over zijn keuze voor Bostec zegt hij: “Deze komt met name voort uit mijn ambitie om meer te betekenen in de zorgketen.”

Door meerdere zorgorganisaties te spreken, samen te brengen en te richten op samenwerking wil hij meer toegevoegde waarde leveren aan het gehele proces van zorg in Nederland. Daarnaast heeft hij, net als Bostec, het delen van kennis hoog in het vaandel staan. Ook gelooft hij sterk in technologie, mits deze daadwerkelijk toegevoegde waarde levert aan proces, medewerker en cliënt of patiënt. “Deze overtuiging sluit naadloos aan bij de filosofie van Bostec en daarom kom ik graag aan boord”, aldus Van Hunnik.

Gedurende zijn loopbaan heeft Van Hunnik verschillende opleidingen afgerond. In 2015 voltooide hij zijn Master of Business Administration en in juni 2020 verwacht hij zijn Executive Master of Information Management af te ronden bij TIAS School for Business & Society.