Renske Miltenburg wordt senior adviseur bij Wepublic

17 september 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Amsterdamse public affairs en communicatiespecialist Wepublic heeft een ervaren professional aan het team toegevoegd: Renske Miltenburg, die de overstap maakte vanuit &samhoud. De kersverse Senior Consultant zal zich bij Wepublic gaan toeleggen op change management, leadership en communicatie vraagstukken.

Miltenburg neemt ongeveer vijftien jaar aan werkervaring mee naar haar Wepublic, een bureau dat opdrachtgevers helpt met advies, intelligence, en (interim) management diensten met een focus op public affairs, communicatie en reputatiemanagement. “Renske is een stevige en inspirerende versterking voor het team van Wepublic. Ze brengt, naast een sprankelende persoonlijkheid en relativeringsvermogen, topervaring mee vanuit de bedrijven én bureaus waar ze heeft gewerkt”, vertelt Frank Körver, partner bij Wepublic.

Vanaf het allereerste moment dat Körver en de andere medeoprichters van Wepublic met Miltenburg hebben samengewerkt, zoals tijdens hun gezamenlijke periode bij Boer & Croon, “hebben we haar altijd nauwlettend gevolgd”, licht Körver toe. Na eerder in haar loopbaan voor YER werkzaam te zijn geweest, was Miltenburg vervolgens ook vijf jaar actief bij Boer & Croon.

Renske Miltenburg, Senior Adviseur bij WepublicIn 2013 vertrokken Körver en drie andere Boer & Croon partners bij het managementbureau om hun eigen onderneming op te richten – GKSV (inmiddels gerebrand naar Wepublic) en in datzelfde jaar vertrok Miltenburg naar Philips, waar ze als Director werd aangesteld. Meest recentelijk is Miltenburg werkzaam geweest voor het Utrechtse adviesbureau &samhoud, waar ze zich meer dan drieënhalf jaar heeft ingezet als senior consultant.

Bij Wepublic richt Miltenburg zich op vraagstukken op het gebied van verandering, leiderschap en corporate communicatie. “Ik kijk er enorm naar uit om vanuit Wepublic organisaties, leiders en teams te helpen om met een duidelijke, onderscheidende en gedragen visie de toekomst tegemoet te treden. Ik heb de snelle groei van het bureau met veel bewondering mogen aanschouwen en verheug me op de hernieuwde samenwerking.” 

Met de benoeming van Miltenburg telt het team van Wepublic bijna dertig medewerkers, die werkzaam zijn vanuit kantoren in Amsterdam en Den Haag.