Wepublic benoemt Jojanneke Holtrust-Westerbeek tot director

22 september 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wepublic heeft zijn senior team versterkt met Jojanneke Holtrust-Westerbeek, die jarenlange ervaring in de financiële sector en de zakelijke advisering meebrengt.

In haar nieuwe rol als Director zal Holtrust-Westerbeek strategisch communicatieadvies leveren aan klanten en zich onder meer bezighouden met positioneringsvraagstukken, crisiscommunicatie en issuemanagement.

“Ik kijk ernaar uit om mijn reis te vervolgen bij het geweldige team van Wepublic, een vooraanstaand public relations- en public affairs-bureau”, laat Holtrust-Westerbeek weten over haar overstap.

Wepublic benoemt Jojanneke Holtrust-Westerbeek tot director

De doorgewinterde communicatieprofessional is gespecialiseerd in externe communicatie in vooral de zakelijke en financiële dienstverlening.

Voor haar overstap naar Wepublic werkte ze voor Boston Consulting Group, waar ze de rol van Marketing & Communications Manager bekleedde voor de kantoren in Amsterdam, Londen en Brussel. Eerder werkte ze bij advocatenkantoor De Brauw, waar ze leidinggaf aan de communicatieafdeling en ook verantwoordelijk was voor de branding van het kantoor in de markt.

Binnen de financiële sector werkte Holtrust-Westerbeek voor SNS Reaal, Fortis en de Autoriteit Financiële Markten.

“De geïntegreerde aanpak van Wepublic op communicatie en public affairs, in combinatie met een datagedreven aanpak die gevalideerd maatwerkadvies mogelijk maakt, sluit aan bij mijn eigen visie”, zegt Holtrust-Westerbeek over haar keuze voor Wepublic. “Vertrekken bij Boston Consulting Group was een moeilijke beslissing, maar mijn hart heeft me geleid naar een nieuw avontuur.”

Wepublic is sinds afgelopen week in handen van SEC Newgate, een wereldwijde speler met wortels in Italië.