Hiemstra & de Vries trekt twee organisatieadviseurs aan

18 februari 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Hiemstra & De Vries heeft twee nieuwe collega’s verwelkomd. Michiel van Haren Noman en Fonzie van der Mierden zijn allebei gestart als Organisatieadviseur.

Sinds begin deze maand is Michiel van Haren Noman actief voor Hiemstra & De Vries, een Utrechts adviesbureau dat zich vooral richt op het realiseren van organisatieverandering bij opdrachtgevers uit de publieke sector. Van Haren Noman maakte de overstap naar zijn nieuwe werkgever vanuit RadarAdvies, waar hij circa drieënhalf jaar actief was als Adviseur op het gebied van management en organisatie.

Eerder werkte hij ruim een half jaar als zelfstandig ondernemer en zette hij zich in voor Friesland Bank. Daarvoor was hij bijna twee jaar in dienst bij Rabobank als Banking Professional Interim.

Hiemstra & de Vries trekt twee organisatieadviseurs aan

Tijdens zijn professionele loopbaan zat Van Haren Noman ook in de collegebanken. Voor die inspanningen werd hij in 2018 beloond met een mastergraad in Public Administration, die hij behaalde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Acht jaar eerder rondde hij aan de Saxion Hogeschool de bacheloropleiding Small Business & Retail Management af. Hierna gaf hij in totaal zes maanden les, respectievelijk aan het Grafisch Lyceum in Utrecht als docent marketing & ondernemerschap en aan het Koningin Wilhelmina College in Culemborg als docent management & organisatie.

Naast Van Haren Noman heeft ook  Fonzie van der Mierden zich als Organisatieadviseur aangesloten bij Hiemstra & de Vries. Hij maakte de overstap naar het adviesbureau vanuit House of Performance, waar hij ruim een jaar werkzaam was als Consultant. Eerder was Van der Mierden zo’n half jaar in dienst bij PresenceAtWork als Trainee Collective Leadership Development. Voor die tijd – van 2015 tot en met 2017 – was hij Management Trainee bij Ormit Nederland. In die rol zette hij zich onder meer in voor ABN AMRO en de Provincie Overijssel. 

Daarvoor was Van der Mielen actief als ondernemer. Zo richtte hij in 2014 het bedrijf 2Dine op, een platform waarmee gasten op een goedkope manier nieuwe restaurants in Maastricht kunnen ontdekken. In 2012 richtte hij RuilenZonderHuilen op, een peer-to-peer platform waarmee klanten diensten zoals lessen, workshops en andere activiteiten konden delen.

Zijn nieuwe werkgever heeft veel vertrouwen in hem: “We zien een mooie match tussen zijn profiel en maatschappelijke drive en de ambities van Hiemstra & De Vries. Fonzie duikt met ons komende tijd in verschillende publieke vraagstukken en transformatie-opgaven.”

Lees ook: Hiemstra & De Vries verhuist naar groter en duurzamer pand in Utrecht.