Beaufort Corporate Consulting stelt Barry Beckers aan als Consultant

08 januari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Barry Beckers is begin januari in dienst getreden bij Beaufort Corporate Consulting. Beckers wordt het twaalfde teamlid van het consultancybureau dat gespecialiseerd is in financial advisory en management consultancy diensten.

Na zijn loopbaan te zijn begonnen als management trainee bij ABN AMRO, ging Beckers als internal auditor en projectmanager aan de slag in het bankwezen. In 2009 maakte hij de overstap naar de mediasector waar hij als business controller voor een aantal wereldwijd opererende mediabedrijven verantwoordelijk was voor het adviseren en ondersteunen van CFO’s in diverse regio’s. 

Zo’n vier jaar later keerde Beckers terug naar de bankensector – hij werd aangesteld als manager van de afdeling Finance & Business Intelligence, waar hij leiding gaf aan bijna twintig professionals. In die rol heeft hij onder meer nieuwe kostprijsmodellen, KPI’s en managementrapporten ontwikkeld die hebben geholpen bij het succesvol sturen van de organisatie en het winstgevend laten groeien van de kredietportefeuille. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het bouwen van een nieuw datawarehouse en voor de ontwikkeling van interactieve dashboards.

Beaufort Corporate Consulting stelt Barry Beckers aan als Consultant

Bij Beaufort Corporate Consulting wordt Beckers de zesde consultant binnen het team. Hessel Diekerhoff en Arjan van der Meijden zijn sinds vorig jaar in dienst, Matthijs van Essen sloot zich in oktober 2017 aan. Consultants Marcel Diender en Gerie Kieskamp zijn al langer aan het adviesbureau verbonden. De overige teamleden zijn partners/aandeelhouders Koos van Delft, Jan Janssen, Arthur van Midden, Michiel Tempelman, Jan Eduard Thompson en Gert-Jan Winkelhagen. 

Arthur van Midden, voormalig managementteam-lid van SNS Bank en een van de oprichters van Beaufort Corporate Consulting, laat weten verheugd te zijn met het aantreden van Beckers. “Barry is ondernemend, optimistisch en sterk in het bedenken van out-of-the-box oplossingen. Daarbij kijkt hij altijd hoe tot de gezamenlijk beste oplossing voor alle partijen te komen.”

Barry Beckers heeft een Master in International Business behaald aan de Universiteit van Maastricht en een Executive Master of Finance & Control aan de Universiteit van Amsterdam.