Marcel Diender in dienst bij Beaufort Corporate Consulting

19 september 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Adviesbureau Beaufort Corporate Consulting heeft zijn team onlangs versterkt met Marcel Diender, die is aangesteld als Consultant. 

Marcel Diender behaalde in 2008 een master International Financial Management aan de Rijksuniversiteit Groningen en een master Economics & Business aan de Zweedse Uppsala Universiteit. Vervolgens was hij zo’n 2,5 jaar lang eigenaar van MHD Group, en vanaf 2009 Publisher van LokaalProfijt.nl. Tijdens zijn studies was hij als Financial Manager werkzaam bij Gejo Advies en Uitvoering, in welke positie hij verantwoordelijk was voor alle financiële zaken, waaronder controle van de cashflow en accountancy.

Begin 2012 legde hij zijn eerdere functies neer om als Controller aan de slag te gaan voor postbedrijf Sandd. Hier was hij verantwoordelijk voor het leveren van financiële informatie aan alle managementniveaus, waaronder budgettering en voorspellingen. Afgelopen jaar behaalde Diender zijn post master Management Studies in Corporate Finance aan de EHSAL Management School Brussel.

Beaufort Corporate Consulting

Per augustus heeft Marcel Diender adviesbureau Beaufort Corporate Consulting versterkt als Consultant. Het in Nieuwegein gevestigde bureau richt zich op zowel publieke als private organisaties en is onder meer gespecialiseerd in het uitvoeren van quick scans, het opstellen van herstelplannen en de doorrekening van scenario’s. De focus ligt op bedrijfskundig en financieel advies.