Beaufort

Beaufort staat klaar voor ondernemingen, organisaties en instellingen in iedere branche, ongeacht hoe uitdagend de omstandigheden zijn. Onze focus? Het bedrijfskundig en financieel adviseren en ondersteunen van ondernemers, aandeelhouders, directies en management in bijzondere situaties. Situaties die toekomstbepalend zijn.

Als het erop aankomt staan onze adviseurs permanent ter beschikking. Net zolang totdat de transformatie met succes is afgerond, een passende financiering is gevonden, de transactie is voltooid, de doelen zijn bereikt. Tot de ingewikkelde bedrijfssituatie is omgezet naar nieuwe kansen, perspectief en groei.

Perfection made personal

Complexe herstructurerings- en financieringsvraagstukken brengen het beste in ons naar boven. Onze mensen zijn persoonlijk betrokken, zorgen ervoor dat álles klopt en gaan altijd voor het allerbeste resultaat.

Onze vier kernwaarden: 

 • U staat centraal
  Uw belangen staan altijd voorop. Wij staan naast u, met oog voor uw situatie en de impact daarvan.

 • Daadkrachtig
  Geen wollige adviezen. Wel concrete aanbevelingen, met tijdpad en onderbouwde prognoses. Doordacht, bondig, toegankelijk, bruikbaar en uiteraard daadkrachtig.

 • Toonaangevend
  Bedrijfsanalyses, financieringsstructurering, het in goede banen leiden van transacties, insolventiebegeleiding… we hebben inmiddels ervaring met vrijwel iedere situatie.

 • Onafhankelijk
  Wij zijn volkomen onafhankelijk, adviseren open en eerlijk en werken nauw met u samen aan een kansrijke oplossing.

Maak kennis met ons team

Onze mensen hebben hun sporen verdiend in het bedrijfsleven, de bancaire sector en private equity. Met een multidisciplinaire achtergrond en ieder zijn of haar eigen expertise op strategisch, financieel, operationeel, bancair, vastgoed en juridisch gebied. Stuk voor stuk zeer ervaren in het oplossen van de meest complexe bedrijfs- en financieringsvraagstukken. Met één gemeenschappelijke ambitie: de allerbeste in ons vakgebied zijn.

Beaufort Corporate Consulting B.V.
Telefoon: +31(0)85 130 3885
E-mail: info@beaufortconsulting.nl

Beaufort | Nieuws