Rinske Verheggen en Leonie Mutsaers versterken TEN HAVE

22 oktober 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

TEN HAVE Change Management heeft twee nieuwe consultants toegevoegd aan zijn team. Rinske Verheggen is afkomstig van Deloitte, terwijl Leonie Mutsaers de overstap naar TEN HAVE maakt vanuit Berenschot. 

Bij haar vorige werkgever Deloitte was Rinske Verheggen ruim vier jaar actief als Junior Manager binnen de service line Risk Advisory. In deze jaren heeft Verheggen zich onder meer beziggehouden met het beoordelen, inrichten en implementeren van zowel de ‘harde’ als ‘zachte’ kant van risk en compliance-programma’s binnen diverse grote, met name financiële, instellingen. Zij focuste zich hierbij hoofdzakelijk op vraagstukken rondom organisatie inrichting en besturing, cultuur & gedrag en training & opleiding. 

Voor haar tijd bij het Big Four-kantoor werkte ze bijna twee jaar binnen het veiligheidsdomein voor de overheid. Vanaf 2013 was ze vanuit het ministerie van Veiligheid en Justitie betrokken bij de organisatie en veiligheidsoperatie van de Nuclear Security Summit in 2014. Voor die tijd was ze korte tijd als militair jurist onderdeel van het ministerie van Defensie, waar ze haar professionele loopbaan begon. 

De rol die ze bij Defensie vervulde sloot nauw aan op haar master Publiekrecht die ze daarvoor afrondde aan de Universiteit van Amsterdam, waarin ze zich specialiseerde in Militair Recht. Hiervoor studeerde ze zowel aan de Rijksuniversiteit in Groningen (LLB Internationaal en Europees Recht) en de Universiteit van Oslo (LLM Internationaal Humanitair Recht en Internationale Mensenrechten). Afgelopen jaar voltooide ze daarbovenop nog de basisopleiding van de Postgraduate Verandermanagement aan de Vrije Universiteit. 

Bij het in Utrecht gevestigde TEN HAVE Change Management zet Verheggen zich sinds kort in voor (middel)grote ondernemingen en non-profitorganisaties, die ze adviseert over uiteenlopende vraagstukken op het gebied van strategie en veranderkunde.

Rinske Verheggen en Leonie Mutsaers versterken TEN HAVE

Leonie Mutsaers hield zich de afgelopen drieënhalf jaar als Consultant bij Berenschot bezig met soortgelijke thema’s: “Als Consultant Organisatieontwerp adviseerde ik verschillende organisaties op het gebied van structuur, processen en prestatiemanagement. Ik vertaalde strategie naar nieuwe organisatorische modellen en implementeerde verandering.” Mutsaers trad in dienst bij het adviesbureau kort nadat ze het Berenschot Plus-programma, een vier maanden durende stage, doorliep op het gebied van verandermanagement. 

Haar bacheloropleiding in Psychologie volgde Leonie Mutsaers aan de Universiteit Maastricht. In dat vakgebied en aan dezelfde universiteit doorliep ze ook twee masterprogramma's: een in Rechtspsychologie en de ander in Arbeids- en Organisatiepsychologie. Gedurende haar studententijd werkte ze nog een half jaar als University Manager voor AthenaStudies, dat examentrainingen aanbiedt aan studenten. Daarnaast was ze bijna twee jaar actief als Studentenvertegenwoordiger binnen de Faculty Council van de Limburgse universiteit.

Bij TEN HAVE wordt Mutsaers net als Verheggen ingezet bij (middel)grote ondernemingen en non-profitorganisaties. Deze opdrachtgevers van het bureau geeft ze advies op het gebied van organisatieinrichtings- en veranderkundige vraagstukken. 

De twee nieuwe consultants sluiten zich aan bij het team van TEN HAVE van zo’n twintig adviseurs, dat eerder dit jaar werd aangevuld met Carlijn Nelis. Vier van deze adviseurs zijn ook partner van het adviesbureau, waaronder sinds het begin van dit jaar Anne-Bregje Huijsmans, die in 2016 al de rol kreeg van Managing Director.