33-jarige Anne-Bregje Huijsmans partner bij veranderspecialist TEN HAVE

22 januari 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Anderhalf jaar nadat ze de rol van Managing Director van TEN HAVE Change Management op zich nam, is Anne-Bregje Huijsmans nu ook toegetreden tot de maatschap van het veranderbureau uit Utrecht. 

De 33-jarige Huijsmans is per 1 januari 2018 benoemd tot partner bij TEN HAVE Change Management, waar zij sinds 2006 als adviseur werkzaam is. Ze was hiermee een van de eerste medewerkers van het bureau – TEN HAVE Change Management is in 2004 opgericht door de broers Wouter ten Have en Steven ten Have. Beiden waren daarvoor lid van de directie van Berenschot, waar ze meer dan een decennium in dienst waren. 

Het Utrechtse advieskantoor specialiseert zich in het human capital-domein van de adviesbranche, met een nadruk op verandermanagement. TEN HAVE Change Management adviseert grote en middelgrote ondernemingen en non-profit organisaties over strategie-implementatie, organisatieverandering, organisatieontwerp, besturing en het ontwikkelen van managers.

Anne-Bregje Huijsmans heeft de afgelopen jaren bij het bureau diverse klanten, waaronder zakelijke dienstverleners, geadviseerd over organisatieverandering, inrichting en besturing. Ook is ze betrokken geweest bij verschillende implementaties van businesstransformaties, waarbij haar focus ligt op vraagstukken omtrent leiderschap en human capital. Sinds juli 2016 geeft ze als Managing Director leiding aan het bureau dat beschikt over een team van circa twinitig organisatieadviseurs.

Anne-Bregje Huijsmans - Ten Have Change Management

Naast haar werkzaamheden bij de veranderadviseur is Huijsmans coauteur van diverse managementboeken, waaronder ‘Ondernemen met professionals – Realiseren van duurzaam onderscheidend vermogen bij professionele dienstverlenende ondernemingen’ en het internationale boek ‘Reconsidering Change Management’.

Anne-Bregje Huijsmans studeerde Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht, aangevuld met een minor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen en behaalde een master op het gebied van Sociologie. 

Afgelopen jaar werd TEN HAVE-medeoprichter Wouter ten Have geïnaugureerd tot hoogleraar Organisatieverandering aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waarmee hij in de voetsporen trad van broer Steven ten Have.