Ruben Maat en Truus Boedhoe gestart bij Flux Partners

14 september 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Flux Partners heeft twee nieuwe professionals aan de gelederen toegevoegd: Ruben Maat en Truus Boedhoe. 

Ruben Maat maakt de overstap van Aannemingsmaatschappij Van Gelder, waar hij de afgelopen vier jaar werkzaam was. Meest recentelijk was hij EMVI Manager bij de afdeling Integrale Projecten, daarvoor was hij in de rol van projectingenieur verantwoordelijk voor het kwalitatieve deel van EMVI-aanbestedingen. Maat heeft ervaring opgedaan bij verschillende opdrachtgevers, waaronder Rijkswaterstaat, provincies, gemeentes en commerciële partijen, en met verschillende contractvormen (DBFM, DBM, D&C, E&C, RAW). 

Over zijn overstap naar Flux Partners, en adviesbureau met een team van circa 25 professionals, zegt Maat: “Ik kijk uit naar verbreding qua projecten. Aannemingsmaatschappij Van Gelder richt zich vooral op wegenbouw en dan met name asfalt. Bij Flux Partners ga ik aan de slag als Senior Consultant Tendermanagement en ben ik betrokken bij diverse opdrachten. Ik hoop te leren van alle verschillende soorten mensen bij Flux, van de verschillende projecten (disciplines – wegen, spoor, water en energie) en van de verschillende soorten klanten (private sector, publieke sector). 

Momenteel werkt Maat aan het Groot Onderhoud A2 Holendrecht – Leidse Rijntunnel en voor Groot Onderhoud Zee & Delta 2019. In beide opdrachten werkt hij met professionals van Boskalis Nederland. Ruben Maat en Truus Boedhoe gestart bij Flux PartnersMaat, die een master in Architecture, Building and Planning aan de TU Eindhoven heeft behaald, heeft naast zijn rol als projectingenieur gewerkt als architect / urban designer. Hij was verantwoordelijk voor voor het ontwerp bij het herbestemmen van erfgoed voor Steiger 11. Het bedrijf uit Elburg verwerft gebouwen als kerken, scholen, kantoren, fabrieken, kloosters en kazernes om ze vervolgens te transformeren naar eigentijdse en betaalbare huurwoningen.

“Ruben is analytisch ingesteld, maar werkt altijd met de (praktische – uitvoerings)techniek als basis. Daarnaast is hij gericht op efficiëntie en resultaat”, zegt Marisja de Vries, Marketing Manager bij het adviesbureau. 

Voor zij bij Flux Partners kwam werkte de ervaren Truus Boedhoe maar liefst 18 jaar bij de ING. Bij de grootste bank van Nederland begon ze bij Hypotheken en de laatste 10 jaar was zij werkzaam als medewerker Financial Accounting bij de onderdelen Lease en Real Estate. Bij Flux gaat Boedhoe, die Bedrijfseconomie heeft gestudeerd aan de VU in Amsterdam, zich bezighouden met de financiële administratie. “Ik vind het om met cijfers en met debet en credit te werken. Bij ING kwamen er door reorganisatie minder functies beschikbaar als boekhouder. Ik wilde in dit vakgebied actief blijven, vandaar mijn overstap,” aldus Boedhoe.

Eerder dit jaar trok Flux Partners al verschillende adviseurs aan, waaronder Wim Schot, Soraja Haakmat, Lisanne Castelein, Tom van der Reijden, Maarten Kröse en Sophie van der Meer. Het bureau heeft zijn aantrekkelijkheid onder kandidaten voor een gedeelte te danken aan een professionaliseringsslag binnen de HR-afdeling.