GalanNXT organiseert kennismakingsborrel voor organisatieadviseurs

21 juni 2018 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op 28 juni organiseert GalanNXT in Utrecht een borrel voor ondernemende organisatieprofessionals. In het bijzonder worden adviseurs met drie tot zes jaar werkervaring uitgenodigd om kennis te maken met het adviesbureau, dat jonge talenten veel vrijheid en zelfstandigheid biedt.

In 2017 startte Galan Groep een label en ontwikkelingsprogramma voor jonge adviseurs: GalanNXT. Het dochterbedrijf zet zich in om een nieuwe generatie – “met voldoende vlieguren om écht het verschil te maken” – naar voren te schuiven, zo laat het bureau weten: “Organisatieadviseurs, die niet rusten voordat zij de omgeving hebben overtuigd van ‘zo kan het ook’. Mensen die geen blad voor de mond nemen en doen wat nog niet eerder gedaan is.” Om die ambities te verwezenlijken, is GalanNXT altijd op zoek naar nieuwe adviseurs om zijn team te versterken. Daartoe organiseert het adviesbureau op 28 juni een kennismakingsborrel. 

De borrel vindt plaats in Utrecht in stadsbrasserie De Utrechter, gevestigd op Vredenburg 40. Vanaf 17:00 start de inloop en om 17:45 uur wordt de borrel officieel geopend. Specifiek worden organisatieadviseurs uitgenodigd met drie tot zes jaar werkervaring, die “ondernemend, maatschappelijke betrokken, energiek, prikkelend en nieuwsgierig” zijn. “Wil je bouwen aan je profiel als ondernemende organisatieprofessional én onze start-up? Dan ontmoeten we je graag tijdens onze borrel!”, aldus GalanNXT.

GalanNXT organiseert kennismakingsborrel voor organisatieadviseurs

Vrijheid en zelfstandigheid

Volgens Max Brouwers – Associate Consultant bij GalanNXT – is het bedrijf naast organisatieadviesbureau in het bijzonder een platform voor jonge professionals die graag (deels) zelfstandig te werk gaan: “We zijn begonnen met de visie dat we eigenlijk mensen aan ons zouden willen binden die het liefst zzp’er zouden willen worden, maar onvoldoende handreiking hadden om die stap daadwerkelijk te zetten.” Martijn Giezeman – hoofdverantwoordelijke binnen GalanNXT – licht verder toe: “We zijn een startup, dus er is nog veel ruimte om zelf proposities te ontwikkelen, desondanks we onderdeel zijn van Galan Groep. Ons team bestaat uit ondernemende jonge professionals met een aantoonbare steile leercurve en aantal jaar werkervaring bij of voor instellingen en organisaties die er maatschappelijk toe willen doen. Vanuit een natuurlijke flair en empathie zijn ze in staat om voortdurend te schakelen tussen de bestuurskamer en de werkvloer.”

Tijdens de werkzaamheden voor GalanNXT wordt ieder teamlid middels een ontwikkelingsprogramma afzonderlijk begeleid met als doel continue verbetering, zo stelt het adviesbureau: “Aan de hand van het uitgebreide development programma worden onze talenten klaargestoomd voor rollen als senior organisatieadviseur, organisatieontwikkelaar, project-, programma- of interimmanager, dan wel manager of maatschappelijk ondernemer buiten het adviesbedrijf. Ze worden daarbij gericht ondersteund op het gebied van hun professioneel en maatschappelijk ondernemerschap, vakmanschap, persoonlijk leiderschap en hun inhoudelijke expertise. Daarnaast laten we ons doorlopend inspireren door onze kennis- en businesspartners.” 

Jonge talenten

Inmiddels zijn al verschillende jonge professionals in dienst bij het organisatieadviesbureau uit Baarn. Zo begonnen enkele maanden geleden Eva Smeele en Sophie Huiskamp aan hun developmentprogramma. Smeele: “GalanNXT combineert voor mij de ruimte om mijn ideeën en ervaringen in te zetten, de verbinding met collega’s voor reflectie en inspiratie, én het samen leren en bouwen aan maatschappelijk ondernemerschap.” Het adviesbureau is ook enthousiast over de inzet van Smeele: “Als organisatieontwikkelaar oefent ze op een open en verbindende manier invloed uit. Ze is scherp, doorziet snel wat nodig is en brengt zowel rust als energie.”

Ook Huiskamp – die gelijktijdig begon aan het ontwikkeltraject bij GalanNXT – is te spreken over haar huidige werkgever: “GalanNXT is de perfecte combinatie tussen vrijheid en verantwoordelijkheid!” Momenteel is ze bezig met een aantal opdrachten in samenwerking met verschillende collega’s. Zo is ze onder meer actief binnen een non-profit organisatie waar ze zich focust op een samenwerkings- en inrichtingsvraagstuk. GalanNXT is blij met het werk dat ze aflevert en prijst haar persoonlijkheid: “Wie Huiskamp heeft leren kennen, waardeert hoe bescheidenheid en doortastendheid samengaan in haar karakter.” 

Jonge professionals die enthousiast worden van de werkwijze van GalanNXT en graag aanwezig willen zijn op de kennismakingsborrel, kunnen zich hiervoor aanmelden kan door een bericht te sturen.