RELX inkoopmanager Gert van Beek in dienst bij Supply Value

02 januari 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Supply Value heeft per ingang van het nieuwe jaar Gert van Beek, voormalig Manager Inkoop bij RELX (het vroegere Reed Elsevier), aangesteld als Managing Consultant.

Gert van Beek kan bogen op meer dan dertig jaar ervaring op het terrein van inkoop en (Europese) aanbestedingen in verschillende rollen en werkomgevingen. De afgelopen twaalf jaar is Van Beek in verschillende inkooprollen werkzaam geweest voor RELX Group (het voormalige Reed Elsevier) – meest recentelijk in de rol van Procurement Manager en eerder ruim vijf jaar als Director (Global IT Procurement).

Belangrijke kernthema’s in die periode waren inkoopbesparingen, compliance, risicomanagement, duurzaamheid en innovatie. Dit gecombineerd met de transformatie van traditionele uitgever naar een leverancier van informatie (data) en analytics. Adviesvaardigheden heeft Van Beek opgedaan in de tijd dat hij als Senior Consultant bij het NIC werkzaam was.

Gert van Beek, Managing Consultant, Supply Value

Begin dit jaar heeft Van Beek gekozen voor een nieuwe uitdaging een heeft zich aangesloten als nieuwe Managing Consultant bij Supply Value. Het adviesbureau uit Arnhem is gespecialiseerd op het gebied van inkoop, supply chain- en informatie­management en levert verschillende diensten, van consultancy en strategie-implementatie tot interim management.

Supply Value over hun nieuwe aanwinst en zijn toegevoegde waarde: “Als inkoopprofessional én business partner streeft Gert altijd naar de beste oplossing die aansluit bij de ambities van de business en de mogelijkheden die de leveranciersmarkt biedt. Hij doet dat op een natuurlijke maar doelgerichte manier waardoor hij mensen meekrijgt in zijn voorstellen. Van Beek is op zijn best als hij mensen waarmee hij werkt succesvol(ler) kan maken. Daar ligt zijn kracht en passie.”

Sterke groei

Van Beek voegt zich bij Supply Value in een periode waarin het inkoopadviesbureau sterk aan het groeien is. De afgelopen twaalf maanden heeft het adviesbureau twaalf nieuwe medewerkers aangetrokken, en met de toevoeging van Van Beek telt het bureau inmiddels 26 professionals. Voortbouwend op de groeiende vraag naar hun diensten en hun succesvolle aanpak in de markt, verwacht directeur Menno van Drunen dat Supply Value zijn groei het komende jaar zal voortzetten.

Het adviesbureau zoekt voortdurend naar versterking binnen alle rangen: managing-, senior-, medior- en junior consultants met expertise in inkoop, informatiemanagement en supply chain. Ook zoekt Supply Value young professionals die willen starten in het traineeshipprogramma van het bureau en is er ruimte voor meerdere afstudeerders.