Supply Value

Supply Value is specialist op het gebied van netwerkoptimalisatie. Commercieel (procurement), operationeel (supply chain & operations) en digitaal (digital). Wij leveren advies, implementatiekracht en training en vertalen uw strategie naar concreet resultaat. Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samen werkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, met focus op een gezamenlijk doel en minimale transactiekosten.

Onze aanpak staat voor duurzaam resultaat en gaat uit van drive, denken, draagvlak en doen. Dit betekent dat wij werken met professionals die passie hebben voor hun vak (drive), gegevens verzamelen en analyseren om daadkrachtige besluiten voor te bereiden (denken) en daarbij altijd onze klanten en haar ketenpartners meenemen in onze adviezen (draagvlak). Ons advies houdt niet op bij een mooi rapport. Wij brengen uw medewerkers en partners in beweging en helpen graag met het realiseren van een concreet resultaat (doen). 

Visie: Wij zijn een toonaangevend strategie advies en implementatiebureau.

De wereld verandert snel en daarom is innovatie, groei en verbetering continu nodig. Supply Value helpt organisaties met deze verbeteringen door mensen vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en leuk werk te geven. Wij zijn gedreven en werken onafhankelijk en zorgen met een aanpak van denken, doen en draagvlak voor duurzaam resultaat.

Wij zijn er van overtuigd dat het leveren van duurzame resultaten zal leiden tot groei van onze klanten, medewerkers en partners en daarmee een gezonde groei van Supply Value als onderneming.

Missie: Wij verbeteren de wereld duurzaam, door organisaties slimmer te laten samenwerken.

Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samenwerkt. Ieder vanuit eigen kracht, met focus op een gezamenlijk doel en minimale transactiekosten.

Strategie

Wij leveren onafhankelijk advies en implementatiekracht op het gebied van Procurement, Supply Chain & Operations en Digital. Wij zorgen voor optimale ketensamenwerking zodat u en uw ketenpartners meerwaarde creëren tegen zo laag mogelijke kosten en risico. Wij adviseren en implementeren verbeteringen op een pragmatische en duurzame manier. We make strategy work.

Supply Value | Nieuws