Remon van Asperen gestart bij Het NIC Inkoop Finance Staffing

26 augustus 2016 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Remon van Asperen, een professional met ruime ervaring in commerciële arbeidsbemiddeling binnen de financiële sector, is als Accountmanager gestart binnen NIC Inkoop Finance Staffing. In zijn nieuwe rol zal Van Asperen verantwoordelijk zijn voor sales en inzet van professionals binnen de private- en publieke markt, gericht op de diensten van NIC Staffing.

Met vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Zwolle en Den Dolder levert NIC Inkoop Finance Staffing diensten op het gebied van interim, werving en selectie en detachering aan bedrijven, publieke instellingen en overheden. Op deze manier voorziet NIC Staffing opdrachtgevers van capaciteit en deskundigheid op het gebied van inkoop, finance of facilitair. Het bureau maakt onderdeel uit van NIC Groep, een groep van bedrijven met elk een eigen focus*.

In lijn met zijn groeiende opdrachtenportfolio versterkt NIC Groep met de recente aanstelling van Van Asperen zijn financiële praktijk, een business unit die volgens Marc Hendricks, Manager bij NIC Groep, “een sterke groei” geniet binnen de markt. Hendricks: “Door de dienstenuitbreiding van NIC Groep op het gebied van financiële dienstverlening, neemt de vraag naar inzet van onze flexibele schil gericht op de financiële dienstverlening alleen maar toe.”
Remon van Asperen - het NICHierdoor was NIC Groep op zoek naar uitbreiding aan de sales en accountmanagement kant, en om die reden is Van Asperen aan boord gehaald. “We zijn zeer verheugd met de komst van Remon. Hij beschikt over een sterk netwerk in de private markt in combinatie met zijn ervaring in de bemiddeling van financiële professionals.” Die ervaring deed Van Asperen onder meer op bij Randstad, waar hij de afgelopen tweeënhalf jaar werkte als Intercedent. Daarvoor was hij werkzaam voor Western Union en SNS Reaal.

Hendricks omschrijft Van Asperen als iemand die “altijd kritische vragen blijft stellen” met als gevolg dat de wensen en behoeftes van klanten voorop staan. “Remon gelooft erin dat geen vraag te moeilijk is en hij zal dan ook altijd blijven zoeken naar de best passende oplossing. Daarbij zal hij altijd streven naar een zo goed mogelijke match tussen persoonlijkheid van de kandidaat en cultuur van de organisatie om zodoende tot een structurele oplossing te komen”, besluit Hendricks. Van Asperen over zijn nieuwe rol: “Als Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het zoeken naar de juiste oplossing voor de behoefte bij de klant. Het bieden van de juiste capaciteit of expertise door de inzet van professionals met de juiste, vaak zeer specialistische deskundigheid op het gebied van finance en inkoop.”

Recentelijk werd het team van Het NIC Inkoop Finance Staffing al versterkt met Arlette Langerak, die als Recruiter aan de slag is gegaan.

* Naast NIC Staffing bestaat de Groep uit specialist in financieel-administratieve dienstverlening NIC Finance Projecten, inkoopcollectief Best Deal, sociaal medisch adviesbureau Argonaut en het NIC. Het NIC is een inkoopadviesbureau met vijf vestigingen door het hele land, dat inkoopadvies, projectmanagement en interimdiensten levert aan voornamelijk overheden en publieke instellingen, maar bijvoorbeeld ook aan private bedrijven.