Recruiter Arlette Langerak versterkt NIC Inkoop Finance Staffing

20 juli 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

NIC Inkoop Finance Staffing, onderdeel van de NIC Groep, heeft zich versterkt met Arlette Langerak. Zij was hiervoor werkzaam als financieel adviseur bij ING en heeft enkele jaren binnen de Hospitality branche gewerkt. In haar nieuwe rol als Recruiter zal Langerak opdrachtgevers van Het NIC gaan koppelen aan ervaren financiële professionals.

Met vestigingen in Amsterdam en Eindhoven, levert NIC Inkoop Finance Staffing diensten op het gebied van interim, werving en selectie en detachering aan bedrijven, publieke instellingen en overheden. Op deze manier voorziet NIC Staffing opdrachtgevers van capaciteit en deskundigheid op het gebied van inkoop, finance of facilitair.

Het bureau maakt onderdeel uit van de NIC Groep, een groep van bedrijven met elk een eigen focus. Naast NIC Staffing bestaat de Groep uit specialist in financieel-administratieve dienstverlening NIC Finance Projecten, inkoopcollectief Best Deal, sociaal medisch adviesbureau Argonaut en het NIC. Het NIC is een inkoopadviesbureau met vijf vestigingen door het hele land, dat inkoopadvies, projectmanagement en interimdiensten levert aan voornamelijk overheden en publieke instellingen, maar bijvoorbeeld ook private bedrijven uit de financiële sector. Bovendien beschikt de NIC Groep over een Kennisportaal waarop experts van de vijf bedrijven kennis delen op diverse kennisgebieden. 

Arlette Langerak - NIC

In lijn met de groeiende vraag in de markt heeft NIC Inkoop Finance Staffing zich begin deze maand versterkt met Arlette Langerak, die als Recruiter is aangesteld. Langerak studeerde Sociologie aan de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Amsterdam, waar zij in 2014 haar master afrondde. Reeds tijdens haar studie bekleedde Langerak leidinggevende functies bij Restaurant de Oosterkade en Hotel & Restaurant Badhu.

In 2015 besloot Langerak aan het werk te gaan bij ING, als Financieel adviseur. In deze functie voorzag zij mensen van een financieel passend advies, ontwikkelde zij targets, sales, en zette zij initiatieven op voor lokale marktbewerking. In juli was het tijd voor een nieuwe uitdaging en maakte zij de overstap naar NIC Inkoop Finance Staffing. In haar huidige functie als Recruiter matcht zij opdrachtgevers van het NIC met ervaren financiële professionals.