Haagse Beek trekt Martha van der Schaar en Munish Ramlal aan

31 oktober 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Haagse Beek organisatieadvies heeft zich versterkt met twee adviseurs: Martha van der Schaar en Munish Ramlal. Laatstgenoemde werkte de afgelopen vijf jaar voor de Nationale Ombudsman, terwijl Van der Schaar hiervoor advies leverde aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Haagse Beek organisatieadvies is een boutique advieskantoor uit Den Haag, dat zich richt op het ondersteunen van overheden bij verandertrajecten en innovatie. Veranderingen in wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de samenleving zorgen ervoor dat publieke organisaties en overheden snel, flexibel en soms innovatief moeten reageren op hun omgeving. Haagse Beek organisatieadvies ondersteunt hen bij het maken van deze veranderingen, met speciaal oog voor de rol van medewerkers in deze trajecten. Volgens het bureau vormen medewerkers namelijk het belangrijkste potentieel in organisaties.

Omdat de vraag naar de diensten van het bureau de afgelopen tijd zijn toegenomen, heeft Haagse Beek organisatiesadvies zich recent versterkt. Martha van der Schaar en Munish Ramlal zijn beiden gestart als organisatieadviseur. Van der Schaar werkte de afgelopen twee jaar als senior strategisch adviseur voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). In de vijf jaar daarvoor was zij actief als hoofd afdeling Research & Development bij het Centrum voor de promotie van Import uit Ontwikkelingslanden (CBI), onderdeel van de RVO. Na het afronden van haar master Internationale betrekkingen aan de Universiteit Utrecht, startte Van der Schaar haar carrière als Projectleider bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid binnen het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Martha van der Schaar, Munish Ramlal, Haage Beek

Over haar keuze voor Haagse Beek organisatieadvies vertelt Van der Schaar: “Vanaf mijn eerste gesprek met Haagse Beek organisatieadvies ben ik geboeid en word ik geïnspireerd door de kundigheid van mijn collega’s. Hun collegialiteit, humor, flexibiliteit en focus op het mooier en beter maken van organisaties spreken me aan en maken dat ik me thuis voel bij Haagse Beek organisatieadvies.”

Ramlal startte eerder dit jaar bij het boutique adviesbureau. Hij studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij in 2011 tevens promoveerde in Sociology of Law. Na zijn master, en voor hij in 2007 startte met promoveren, werkte hij nog twee jaar als wetenschappelijk medewerker voor de universiteit. Van april 2011 tot september 2012 deed hij dienst als Manager External Affairs voor de Erasmus School of Law. De afgelopen vijf jaar heeft hij als adviseur van de Nationale ombudsman expertise opgebouwd in vraagstukken op het raakvlak tussen overheid en burger.

Als Organisatieadviseur bij Haagse Beek organisatieadvies zet Ramlal deze expertise nu in om publieke organisaties te ondersteunen. Over zijn keuze voor het bureau vertelt hij: “Bij de adviseurs van Haagse Beek organisatieadvies voel ik dezelfde passie om overheden nog beter te laten presteren voor de burger. Na mijn periode bij de Nationale ombudsman spreekt mij dat enorm aan.”