Armand Pennenburg start als consultant bij Magnitude Consulting

29 september 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Magnitude Consulting heeft zich per september versterkt met Armand Pennenburg. Eerder werkte hij al als adviseur voor onder meer KPMG en Ordina. Bij Magnitude Consulting is Pennenburg aangesteld als Management Consultant. Binnen deze functie zal hij zich onder meer gaan richten op strategie, regievoering en verandermanagement.

Magnitude Consulting is een adviesbureau dat zijn klanten ondersteunt bij strategische, bestuurlijke en veranderkundige vraagstukken. Het kantoor, dat in 1998 werd opgericht in Zeist, kies bewust voor ethische principes en een lange-termijnfocus en hecht veel waarde aan betrokkenheid, authenticiteit, integriteit, helderheid, hoge kwaliteit en betekenisvol helpen. Sinds september maakt Armand Pennenburg onderdeel uit van het team van Magnitude Consulting.

Armand Pennenburg, Management Consultant, Magnitude

Voordat Pennenburg zich aansloot bij Magnitude Consulting, werkte hij bijna drie jaar als Senior Consultant Strategy, Customer & Operations voor KPMG. De laatste negen maanden van deze periode was hij ook lid van de ondernemingsraad van het Big Four accountancy- en advieskantoor. Eerder zette hij zich ruim twee jaar als Management Consultant in voor Ordina, de grootste ICT-dienstverlener van de Benelux. Hier hield hij zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van IT-applicaties. Daarvoor werkte Pennenburg onder andere vijf maanden als parttime salesmedewerker voor KPN en had hij ruim vijf jaar een eigen bedrijfje dat zich bezighield met onderwijsbegeleiding.

Voorafgaand aan zijn professionele loopbaan studeerde Pennenburg aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Eerst voltooide hij hier een bachelor in International Business Administration, om er daarna ook nog twee masters af te ronden, in Strategic Management en in Management of Innovation.

Magnitude Consulting geeft in een reactie op de aanstelling van Pennenburg aan verheugd te zijn en verwelkomt de nieuwste aanwinst: “Deze maand is Armand Pennenburg begonnen als Management Consultant bij Magnitude Consultant. We heten hem van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier als onze collega.”