Deelnemer Alex Crick over het Talent Event van Boer & Croon

18 september 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Alex Crick leerde Boer & Croon Management kennen gedurende het Talent Event in mei 2015. Inmiddels werkt hij twee jaar bij Boer & Croon en organiseert hij zelf het Talent Event dat op 28 en 29 september 2017 zal plaatsvinden.

Het Young Executive Management-programma van Boer & Croon heeft als doelstelling om de “leiders van de toekomst” te ontwikkelen. Inmiddels bestaat het programma al meer dan twintig jaar en behoort volgens alumni tot de beste trainee programma’s van ons land. Tijdens het Talent Event kunnen geïnteresseerden kennismaken met het programma en meer te weten te komen over de cultuur binnen het Amsterdamse adviesbedrijf.

Gevraagd naar zijn ervaringen ten aanzien van het Talent Event geeft Crick aan: “Tijdens het event heb ik voornamelijk de sfeer binnen Boer & Croon Management leren kennen. Het viel me gelijk op hoe oprecht en open de Young Executives met elkaar omgingen. Dit was dan ook de voornaamste reden om te gaan solliciteren.”

Boer & Croon Talent Event 2017

Nu, twee jaar later, kan hij alleen maar beamen dat de positieve sfeer die hij geproefd heeft tijdens zijn deelname aan het Talent Event, net zo aanwezig is op de werkvloer. “Als organisator ga ik er ieder geval voor zorgen dat de deelnemers van de aankomende editie een goed beeld gaan krijgen van de vibe die er heerst binnen Boer & Croon.”

Alex heeft tot nu vijf projecten uitgevoerd binnen zowel de private als publieke sector. Zo heeft hij een logistieke dienstverlener geholpen met het inrichten van een nieuwe business model, een gemeente geadviseerd omtrent een nieuwe bekostigingssystematiek binnen de jeugdzorg en is hij momenteel werkzaam bij een groothandel als warehouse manager.

Het Talent Event is volgens hem “de uitgelezen kans voor jonge ambitieuze kandidaten om kennis te maken met alle aspecten van ons Management Development programma”.

Studenten en geïnteresseerden die deel willen nemen aan het Talent Event van eind deze maand kunnen zich tot en met dinsdag 19 september inschrijven via deze link. Selectie vindt plaats op basis van het CV en motivatie. Talent Manager Lidia Drost laat weten dat het bureau vooral op zoek is naar young professionals met “lef, analytisch vermogen en persoonlijke kracht.”

Meer weten over het Young Executive Management programma van Boer & Croon? Lees ook:
- Een interview met Coen Kromhout en Jef de Vries
.  
- Een kijkje in het leven van Young Executives bij Boer & Croon