Een kijkje in het leven van Young Executives bij Boer & Croon

07 maart 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Op 30 en 31 maart organiseert Boer & Croon Management een Talent Event. Tijdens het evenement krijgen ambitieuze young professionals inzicht in het driejarige Young Executive Management programma van het bureau, dat jonge talenten klaarstoomt voor toekomstige managementfuncties.

Het Young Executive Management (YEM) programma van Boer & Croon Management, een managementbureau uit Amsterdam dat zich hoofdzakelijk richt op het leveren van managers op bestuurs- en directieniveau, is anno 2017 inmiddels een begrip onder starters en opdrachtgevers. Het driejarige programma stelt young professionals in staat om werkervaring op te doen bij verschillende bedrijven in uiteenlopende industrieën.

Naast de werkervaring die zij opdoen rondom de domeinen management, consultancy en projectmanagement, krijgen YEM deelnemers een uitgebreid ontwikkelprogramma gepresenteerd. Dit programma bestaat onder meer uit intensieve coaching door ervaren adviseurs, een trainingsprogramma, events en veel kennisdeling met collega’s. Het YEM programma, dat dit jaar zijn twintigjarig jubileum viert, is inmiddels uitgegroeid tot een traject met veertig Young Executives en meer dan tweehonderd alumni.

Om jonge talenten nader kennis te laten maken met het YEM programma, organiseert Boer & Croon Management eind deze maand, op 30 en 31 maart, een Talent Event. Gedurende twee dagen (inclusief overnachting) kunnen deelnemers het reilen en zeilen bij het managementbureau in de praktijk ervaren. Ze kunnen verschillende workshops volgen en werken aan een real life case, onder persoonlijke begeleiding van Young Executives van Boer & Croon Management. Daarnaast zijn er diverse overige activiteiten gepland, waarbij de deelnemers de cultuur van het managementbureau beter kunnen leren kennen.
Boer & Croon Management organiseert Talent Event

Anne van Doorn, sinds 2015 actief als Young Executive, zei recent in een interview met Consultancy.nl over het trainingsprogramma: “Het driejarig MD programma biedt een combinatie van zowel interpersoonlijke trainingen als ‘hardere’ trainingen. Zo krijgen we bijvoorbeeld projectmatig creëren, finance en consultancy training, maar ook management drives en process skills. Daarbij heeft iedereen een eigen coach en hebben we elke maand intervisie met een groepje Young Executives. Zo blijven we continu van en met elkaar leren.”

Gevraagd naar haar ervaringen ten aanzien van de bedrijfscultuur van Boer & Croon Management, geeft Van Doorn aan: “Boer & Croon Management heeft een hele warme en ambitieuze cultuur. Iedereen is open en eerlijk, en we zijn erg resultaatgericht. We leren graag, pakken dingen snel op en stimuleren elkaar om hard te werken. Daarbij is er bijna elke vrijdag een borrel, gaan we ook in de weekenden met elkaar om en gaan we samen op wintersport.”

Nieuwsgierig geworden naar het YEM programma van Boer & Croon Management en geïnteresseerd om deel te nemen aan het Talent Event? Kandidaten kunnen zich vóór 13 maart inschrijven. Voor het Talent Event vindt selectie plaats op basis van het CV.

Boer & Croon Management kijkt uit naar het evenement: “Het Talent Event is de uitgelezen kans voor jonge ambitieuze kandidaten om kennis te maken met alle aspecten van ons Management Development programma”, aldus het bureau.