Improven gecertificeerd voor implementatie van Raet systemen

22 augustus 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Improven mag zich sinds kort gecertificeerd partner noemen van HR-dienstverlener Raet, nadat diverse professionals van het bureau het examen met succes wisten te doorlopen. Met de behaalde certificering voldoet Improven aan de kwaliteitseisen die Raet stelt aan onafhankelijke partners.

Opgericht in 1965 en met zo’n duizend professionals in dienst verspreid over elf vestigingen, is Raet een Nederlandse IT-speler gespecialiseerd in HR-cloudoplossingen. De afgelopen jaren is Raet binnen ons land uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen het HR-domein en de uitkering Excasso sector, maar maakt ook internationaal zijn opkomst. Raet is onder meer de ontwikkelaar van Youforce, een platform waarmee organisaties en medewerkers controle houden over hun HR-activiteiten, zoals personeels- en salarisadministratie, HR-analytics, talentmanagement en workforce management. Dagelijks maken zo’n 1,4 miljoen gebruikers van de oplossingen van Raet gebruik.

Certified Raet Partner

Raet-Klanten die te maken krijgen met Raet-partners willen er zeker van zijn dat deze voldoende gekwalificeerd zijn om hun werk goed uit te voeren. Raet besloot in 2016 daarom het Certified Raet Program te ontwikkelen, dat focust op het borgen van kennis en vaardigheden ten aanzien van applicaties, functioneel beheer en de implementatie van Raet-processen en systemen. Certificatie betekent dus dat een partner voldoet aan de kwaliteitseisen die Raet stelt aan onafhankelijke partners.

In mei 2016 heeft Raet Academy, de opleidingspraktijk van Raet, het Certified Raet Program gelanceerd. Het doel van dit trainingsprogramma is om partners en interim professionals de kennis en vaardigheden te geven die ze nodig hebben om succesvol Raet producten te implementeren bij de klanten van de HR-dienstverlener. Het programma bestaat uit verschillende trainingmodules die worden afgesloten met een online examen. 

Improven gecertificeerd voor implementatie van Raet systemen

Improven adviseurs geslaagd

In 2016 was CBBS HR & Payroll services het eerste bedrijf dat het predicaat Certified Raet Partner ontving. Sinds enkele maanden mag ook Improven, een adviesbureau uit Utrecht dat organisaties ondersteunt bij vraagstukken op het snijvlak tussen Finance, IT en Risk zich Certified Partner noemen. Daarmee is het adviesbureau officieel partner van Raet op het gebied van implementatie services en interim consultancy.

Diverse adviseurs van Improven hebben het examen dat bij deze certificering hoort succesvol afgelegd. Op woensdag 14 juni werden de certificaten officieel uitgereikt*. Improven laat weten trots te zijn op de behaalde certificering en stelt: “Een mooie start van een samenwerking waarin Improven en Raet elkaar versterken met het verbeteren van HR-prestaties.”

Improven is de afgelopen jaren en ook recent vergelijkbare samenwerkingen aangegaan met partijen. Zo is Improven implementatiepartner van Fincite (een financieel specialist), van Vena Solutions (een CPM leverancier) en werkt het samen met Unit4 (de samenwerking richt zich op de onderwijsmarkt).

* Ook professionals van Iris HR & Payroll hebben samen met de Improven adviseurs het examen met succes afgerond.