Improven

Improven verbetert sámen met u de prestaties van uw organisatie. Onze belofte “Het kan altijd beter!” zit in ons DNA. Dit doen we op basis van een bewezen aanpak die wij op maat maken voor uw specifieke vraagstukken. Een gemeenschappelijke visie op zowel uw uitdaging en ambitie als op het daadwerkelijk implementeren van de oplossing…dáár ligt onze kracht. Wie zijn wij? De ervaren denkende doeners, bevlogen en creatieve vakspecialisten die niet weggaan voordat het werkt en geborgd is. Improven Mastering Performance.

Missie van Improven

Improven streeft naar duurzaam succes en duurzame relaties door goed te zorgen voor haar collega's, haar opdrachtgevers en haar leveranciers. Improven doet dit met een professionele organisatie die niet gelooft in gemakkelijk succes, maar in getalenteerde professionals die veel willen en kunnen bereiken door kennis, door hard werken en door goede relaties met klanten.

Improven ondersteunt organisaties op het terrein van management, processen en finance. Het bedrijfseconomisch optimaal functioneren van de opdrachtgever staat in de dienstverlening centraal: Improven verbetert bedrijfsresultaten van organisaties door te adviseren, te ondersteunen en door werkzaamheden geheel of gedeeltelijk over te nemen.

Onze dienstverlening

Helder advies, pragmatische oplossingen – Hoe zwaarder en actueler de thema’s en verantwoordelijkheden, hoe groter de behoefte aan een partij die inhoudelijk waarde toevoegt. Een partner zoals Improven, die vanuit een brede kennis en ervaring meedenkt over de nieuwste uitdagingen in het finance-vakgebied. En die helpt om de onderwerpen op CXO-agenda te realiseren.

Stilstaan is achteruitgang – Als de marktomstandigheden en wet- en regelgeving veranderen, zorgt kennis voor voorsprong en onderbouwing van continuïteit. Daarom investeren we voortdurend in kennis van Business & Project Control, Financial Accounting & Control, en Management Accounting & Reporting. Kennis die we actief overdragen bij onze opdrachtgevers. Daartoe focussen we naast kennisontwikkeling ook op de persoonlijke competenties en effectiviteit van onze mensen. Zo ondersteunen we zowel professionals als opdrachtgevers in hun ontwikkeling en groei.

Blijvende impact – Improven werkt met consultants aan de vraagstukken van de CXO. We gaan voor een blijvende impact. Hiertoe brengen we een of meer van de volgende expertises samen:

  • Business IT
  • Business Risk Services
  • Financial Management
  • Process Improvement
  • Projects & Change

Improven | Nieuws