Improven

Bij Improven begint verbeteren met verbinding. Verbinding met de klant, de collega’s en de maatschappij. Als leukste adviesbureau van Nederland begeleiden wij organisaties in transitie op het snijvlak van Finance, Risk en IT met speciale aandacht voor project- en programmamanagement, procesverbetering, informatievoorziening en digitalisering.

Met 150 bevlogen en creatieve collega’s behalen wij sámen met de klant aantoonbare resultaten met een bewezen aanpak die wij op maat maken voor elk klantvraagstuk. Onze consultants gaan pas weg als de oplossing werkt en de verandering geïmplementeerd, geborgd en verankerd is. Wij brengen grip en wendbaarheid met werkende oplossingen. Dit met oog voor de mens, zowel bij onze klanten als binnen onze eigen organisatie. Dat is wie we zijn, Improven!

Missie van Improven

Improven streeft naar duurzaam succes en duurzame relaties door goed te zorgen voor haar collega's, haar opdrachtgevers en haar leveranciers. Improven doet dit met een professionele organisatie die niet gelooft in gemakkelijk succes, maar in getalenteerde professionals die veel willen en kunnen bereiken door kennis, door hard werken en door goede relaties met klanten.

Improven ondersteunt organisaties op het terrein van management, processen en finance. Het bedrijfseconomisch optimaal functioneren van de opdrachtgever staat in de dienstverlening centraal: Improven verbetert bedrijfsresultaten van organisaties door te adviseren, te ondersteunen en door werkzaamheden geheel of gedeeltelijk over te nemen.

Onze dienstverlening

Helder advies, pragmatische oplossingen – Hoe zwaarder en actueler de thema’s en verantwoordelijkheden, hoe groter de behoefte aan een partij die inhoudelijk waarde toevoegt. Een partner zoals Improven, die vanuit een brede kennis en ervaring meedenkt over de nieuwste uitdagingen in het finance-vakgebied. En die helpt om de onderwerpen op CXO-agenda te realiseren.

Stilstaan is achteruitgang – Als de marktomstandigheden en wet- en regelgeving veranderen, zorgt kennis voor voorsprong en onderbouwing van continuïteit. Daarom investeren we voortdurend in kennis van Business & Project Control, Financial Accounting & Control, en Management Accounting & Reporting. Kennis die we actief overdragen bij onze opdrachtgevers. Daartoe focussen we naast kennisontwikkeling ook op de persoonlijke competenties en effectiviteit van onze mensen. Zo ondersteunen we zowel professionals als opdrachtgevers in hun ontwikkeling en groei.

Blijvende impact – Improven werkt met consultants aan de vraagstukken van de CXO. We gaan voor een blijvende impact. Hiertoe brengen we een of meer van de volgende expertises samen:

  • Business IT
  • Business Risk Services
  • Financial Management
  • Process Improvement
  • Projects & Change

 

Improven | Nieuws