Improven | Werken bij

Improven verbetert sámen met de klant de prestaties van verschillende organisaties. Onze belofte “Het kan altijd beter!” zit in ons DNA. Dit doen we op basis van een bewezen aanpak die wij op maat maken voor de specifieke vraagstukken van de klant. Een gemeenschappelijke visie op zowel de uitdaging van onze klant en ambitie als op het daadwerkelijk implementeren van de oplossing…dáár ligt onze kracht.

Wie zijn wij? De ervaren denkende doeners, bevlogen en creatieve vakspecialisten die niet weggaan voordat het werkt en geborgd is. Improven.

Improven verbetert samen met de klant de prestaties van de organisatie door de processen, informatievoorziening en projecten te optimaliseren. Dit doen wij vanuit finance, IT en risk perspectief.

WHY? Het kan altijd beter!

HOW? Gemeenschappelijke visie, bewezen aanpak op maat gemaakt en daadwerkelijk geïmplementeerd!

WHAT? Processen, Informatie- voorziening & Projecten vanuit Finance, IT & Risk perspectief

Weten wat je wilt en kunt

Om als professional voor blijvende impact te kunnen zorgen, is het belangrijk dat je weet wat je wilt en vooral wat je kunt. Dat lijkt gemakkelijker dan het is. Waar ligt je passie en wat wil je bereiken? Heb je een goed beeld van je persoonlijkheid en vaardigheden? Weet je bijvoorbeeld ook waar je minder goed in bent, en wat er behalve vakinhoudelijke kennis verder nodig is om echt waarde toe te voegen in organisaties? Hier gaan we graag samen met jou aan werken.

Verbeteren in praktijk brengen

Alleen kennis inbrengen is ons te vrijblijvend. Te veel langs de zijlijn en niet in het speelveld zelf. Voor impact zorgen, betekent dat je niet alleen weet hoe je moet verbeteren, maar dat je dat ook in de praktijk brengt. En resultaat boekt. Ben jij een consultant die onderscheid maakt tussen beter weten en beter kunnen? En wil je nog beter worden in wat je al goed kunt? Bekijk onze vacatures of neem rechtstreeks contact met ons op via recruitment@improven.nl of via het telefoonnummer + 31 (0)6 13 35 48 61 (Mignon Weg).

Improven | Nieuws