Geschiedenis

Improven is op 1 september 2016 ontstaan na de rebranding van adviesorganisatie ConQuaestor Consulting.

Sinds de oprichting van ConQuaestor in 2004 bestond onze dienstverlening uit zowel een consultancytak als de detachering van financieel medewerkers. In 2015 kondigden wij aan de detacheringsactiviteiten en de naam ConQuaestor aan DPA te verkopen.

In 2016 heeft ConQuaestor Consulting er hard aan gewerkt de adviesorganisatie weer stevig, gezond en bovenal zelfstandig op de kaart te zetten. En dat is gelukt. Het betrekken van een eigen pand in Utrecht, het werven van goede consultants, de ontwikkeling van een nieuwe website én de voorbereiding van een naamswijziging maken deze verandering merkbaar en zichtbaar; ConQuaestor Consulting wordt Improven.

Waarom Improven?
De naam Improven is een samenvoeging van Improve, Prove en Proven. Wij verbeteren klantprestaties, met aantoonbare resultaten en met een bewezen aanpak die we op maat maken voor elk klantvraagstuk. Onze belofte “Het kan altijd beter!” zit in ons DNA.

Dienstverlening
Improven begint niet opnieuw maar we gaan door met datgene waarmee we de afgelopen jaren een krachtige staat van dienst hebben opgebouwd: het verbeteren van klantprestaties door de processen, informatievoorziening en projecten te optimaliseren. Dit doen wij vanuit finance, IT en risk perspectief. Dus of het nu gaat om de inrichting en optimalisatie van de financiële functie met onderliggende rapportagestromen, het structureel verbeteren van datakwaliteit óf om het inrichten van een risk control framework…wij gaan niet weg voordat het werkt en geborgd is.

Enerzijds richt Improven zich op complexe (financiële) transities en projecten met grote impact en verandering. Anderzijds helpen wij klanten bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering door het ontwerpen, inrichten en toetsen van bedrijfsprocessen. Geen dikke rapporten maar werkende oplossingen en implementatiekracht.