15 ICT-bureaus slepen HPE Partner Award 2017 in de wacht

23 juni 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft tijdens haar jaarlijkse Reimagine-evenement de Partner Awards 2017 uitgereikt. Vijftien verschillende awards zijn uitgereikt, waaronder aan Centric, Microsoft en het snelgroeiende Infotheek. 

Elk jaar organiseert Hewlett Packard Enterprise een congres voor haar partners. Tijdens Reimagine, dat op 20 juni plaatsvond in Nieuwegein, kwamen de meest prangende IT-vraagstukken van 2017 en de nieuwste technologische ontwikkelingen aan bod (zoals hybrid IT, the Intelligent Edge en Pointnext). Ook werden de HPE Awards uitgereikt – een prijs voor HPE partners die het afgelopen jaar hebben uitgeblonken in de kwaliteit van implementatie en diensten.

In totaal zijn uit de 45 genomineerden 15 partijen verkozen tot partner van het jaar. Centric wist de ‘Hybrid IT Partner of the Year’ prijs in de wacht te slepen. Paul de Vries, salesmanager bij Centric, laat weten verheugd te zijn met deze benoeming. “We werken al jaren uitstekend samen met HPE. De award is het resultaat van onze continue investering in de kennis en kunde van onze medewerkers en de goede relatie met de klanten die Centric en HPE gezamenlijk bedienen.”

Eerder dit jaar ontving Centric al de status van HPE Platinum Specialist Partner. En in 2016 werd het IT-bureau door HPE uitgeroepen tot Transformation Partner of the Year. Hans Hengst, alliance manager bij Centric: “Wij zien de kracht van de cloud en converged infrastructuren en verbeteren daarom continu onze datacenteractiviteiten. Als Platinum-partner blijven we onze klanten de allerhoogste service bieden.”

Winnaars HPE Partner Awards 2017

Infotheek, een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in ICT diensten en managed services, won in de categorie ‘HPE Server partner of the Year’. De prijs voor de beste alliance partner ging naar Microsoft, terwijl Centralpoint, dat onlangs werd overgenomen door Infotheek, de prijs ‘Digital Marketing partner of the Year’ kreeg toebedeeld.

Een overzicht van alle winnaars van de HPE Awards 2017:

1. HPE SMB Distri of the Year - Ingram Micro
2. HPE Hybrid IT partner of the Year - Centric
3. HPE Fast growing partner of the Year - KICK Automatisering
4. HPE Digital Marketing partner of the Year - Centralpoint
5. HPE Server partner of the Year - Infotheek Groep
6. HPE Cloud Distri of the Year - Uniserver Internet
7. HPE Aruba partner of the Year - Wentzo Wireless
8. HPE Alliance partner of the Year - Microsoft
9. HPE Composable Infrastructure partner of the Year - CSN groep
10. HPE Services partner of the Year - Misco Solutions
11. HPE Distri of the Year - Copaco Nederland
12. HPE Storage partner of the Year - PQR
13. HPE Partner Ready Service Provider of the Year - AMSIO
14. HPE Intelligent Edge partner of the Year - XS2
15. HPE Partner of the Year - AXEZ ICT Solutions 

“HPE hecht veel waarde aan een goede samenwerking met partners. Deze samenwerking is nodig om samen met hen de digitale kansen bij klanten optimaal te benutten door hybride IT te vereenvoudigen, de ‘Intelligent Edge’ te bekrachtigen en de benodigde technologische services hiervoor te leveren. De Partner Awards zijn een beloning voor dit partnerschap. Ik wil graag de winnaars van de awards feliciteren en alle partners bedanken voor de samenwerking,” zegt Marco Lesmeister, director channel, SMB en service providers bij HPE.