Suzanne Bras sluit zich als Associate aan bij M3 Consultancy

16 juni 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

M3 Consultancy heeft zich onlangs versterkt met een nieuwe Associate Consultant, Suzanne Bras. Bras, die onlangs is afgestudeerd aan de TU Delft, zal zich bij het bureau voornamelijk bezighouden met projecten op het gebied van Supply Chain Strategy. 

Suzanne Bras studeerde eerder dit jaar af van haar Master System Engineering, Policy Analysis and Management aan de TU Delft – volgens Thomson Reuters de meest innovatieve universiteit van Nederland. Tijdens haar Master studeerde zij tevens een volledig semester Computer Science aan de University of Melbourne, Australië. Tijdens haar Bachelor Technische Bedrijfskunde (TU Delft) studeerde Bras ook al een semester in het buitenland – in 2013 volgde zij verschillende keuzevakken op het gebied van Internationale Bedrijfskunde aan de Tallinna Tehnikaülikool (Tallinn University of Technology) in Estland.

Naast een bestuursjaar bij de Verenigingsraad Delft, deed Bras ook al enige ervaring op in het werkveld, door middel van een stage bij Arcadis. Als Intern Client Development ondersteunde zij bij het verbeteren van het leadsysteem bij het ingenieurs- en adviesbureau. Later voerde zij een concurrentieanalyse uit voor softwareleverancier Stabiplan.

Suzanne Bras - M3 Consultancy

M3 Consultancy

Onlangs heeft Bras zich aangesloten bij M3 Consultancy, een management consultancybureau uit Utrecht dat zich specialiseert in dienstverlening op het gebied van operations strategy en supply chain transformation. Ze is gestart als Associate en laat weten “verheugd” te zijn met de start van haar carrière bij het consultancybureau. Over haar keuze voor een loopbaan in de consultancy vertelt Bras: “Ik heb voor consultancy gekozen vanwege de combinatie van analytisch werk en de interactie met mensen. De menselijke kant van consultancy is wat mij motiveert: het vinden van oplossingen die bijdragen aan de vooruitgang van mensen in organisaties.”

M3 Consultancy over de nieuwe aanwinst: “Suzanne brengt als nieuwe aanwinst een fris perspectief in het consultancyteam van M3. Haar achtergrond kan ons goed helpen bij onze visieontwikkeling rondom topics als artificial intelligence, circulaire supply chains en het internet of things.” Bras zal zich de komende periode vooral gaan richten op uiteenlopende projecten op het gebied van Supply Chain Strategy.