Baker Tilly Berk partner Gerard Adriaanse stapt over naar Beaufort

14 april 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Begin deze maand is Gerard Adriaanse als consultant gestart bij financieel adviesbureau Beaufort Corporate Consulting.

Gerard Adriaanse begon zijn loopbaan in 1991 in zowel de audit- als samenstelpraktijk van EY. Hij bediende hier tot 2003 een brede portefeuille van klanten in het MKB, de zorg en grote internationale corporates. Van 2003 tot en met afgelopen maand werkte Adriaanse bij Baker Tilly Berk in de Audit praktijk. Eind 2012 werd hij door het accountants- en advieskantoor benoemd tot partner. In die rol was hij verantwoordelijk voor een portefeuille van overwegend middelgrote en grote nationale en internationale ondernemingen, waarbij zijn focus lag op ondernemingen in de sectoren Bouw, Afval, Biotechnologie, Maritiem, Transport, Zorg, Handel & Industrie, Overheid en Zakelijke Dienstverlening. 

De afgelopen ruim 25 jaar heeft Adriaanse uitgebreide ervaring opgebouwd op het gebied van businessmodellen, risicomanagement, corporate governance, managementinformatie en continuïteitsvraagstukken. 

Gerard Adriaanse - Beaufort

Per 1 april 2017 heeft Adriaanse Baker Tilly Berk verruild voor Beaufort Corporate Consulting, een boutique adviesbureau uit Nieuwegein dat zich richt op financial advisory vraagstukken. Met de toevoeging van Adriaanse bestaat het team van Beaufort uit tien professionals: zes partners en vier consultants. Zij helpen klanten in met name vijf sectoren (zorg, vastgoed, bouw, handel & industrie en maritiem) met onder meer managementadvies, corporate finance, herstructurering en interim management. 

“Gerard combineert een intrinsieke en energieke gedrevenheid om te verbeteren met een nuchtere presentatie. Hij denkt overstijgend, overziet complexe situaties en handelt snel, pragmatisch en beheerst, met oog en respect voor de onderneming, de mensen en de directe omgeving”, aldus Beaufort over de nieuwste aanwinst.

Gerard Adriaanse studeerde Accountancy en Information Management aan Nyenrode Business Universiteit en voltooide een Executive MBA aan Ambition Academy/Business School Lausanne.