Baker Tilly Berk benoemt Harry van den Burg tot partner

23 maart 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Baker Tilly Berk heeft Harry van den Burg benoemd tot partner. De registeraccountant, die de overstap maakt van EY, wordt medeverantwoordelijk voor de Rotterdamse accountantspraktijk van Baker Tilly Berk. Van den Burg is per 1 februari 2017 in zijn nieuwe functie gestart.

Harry van den Burg (38) studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en rondde daar in 2007 ook zijn postdoctorale opleiding tot register accountant af. Na zijn postdoctorale opleiding startte Harry bij Big Four kantoor EY
 waar hij verantwoordelijk werd voor controleopdrachten bij zeer uiteenlopende organisaties, van het MKB tot vastgoedfondsen en grote verzekeraars. Naast zijn brede ervaring in de controlepraktijk brengt Harry, vanuit zijn rol als kwaliteitsbewaker in zijn vorige functie, veel ervaring mee in het borgen van de kwaliteit in de dagelijkse controlepraktijk.

Over zijn benoeming bij Baker Tilly Berk
, een accountants- en advieskantoor met zo’n 700 medewerkers verspreid over 17 vestigingen, zegt Van den Burg: “De enorme diversiteit aan klanten in de auditpraktijk was voor mij aanleiding om de overstap naar Baker Tilly Berk te maken. Ik ga dan ook met veel enthousiasme als sparringpartner voor het MKB mijn steentje bijdragen om de accountantspraktijk in de regio Rotterdam verder uit te bouwen.”

Harry van den Burg - Baker Tilly BerkZowel audit partner Jan Ruigendijk als fiscaal partner Gijs Fibbe van de vestiging Rotterdam zeggen over de komst van de nieuwe partner: “In tijden waarin bemensing de grootste uitdaging van onze auditpraktijk is, is het goed om te zien dat we talenten als Harry aan onze organisatie weten te binden. Zijn komst is, met een toename van grote(re) controleopdrachten op onze vestiging, dan ook zeer waardevol. Met veel plezier zien wij de samenwerking met Harry tegemoet in een verdere uitbouw van het Rotterdamse marktaandeel.”

Eerder dit jaar voegde Baker Tilly Berk audit expert Jan Boom, daarvoor partner bij PwC, toe aan het partnerteam.