Werving voor BlinkLane Consulting traineeship programma van start

21 februari 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

De werving voor het 2017-traineeshipprogramma van BlinkLane Consulting is in volle gang. Starters op de arbeidsmarkt die het eenjarig management en consultancy programma willen doorlopen kunnen nu solliciteren.

Met een team van rond de 40 consultants is BlinkLane Consulting een consultancybureau dat zich focust op het realiseren van digitale transformaties in organisaties en het ondersteunen van bedrijven met innovatie en IT-vraagstukken. Om zich te verzekeren van een stabiele instroom van geschikte junior consultants heeft BlinkLane in 2015 het BlinkLane Consultancy Traineeship in het leven geroepen.

Het BlinkLane Consultancy Traineeship is een traineeshipprogramma van één jaar, bedoeld voor ambitieuze afgestudeerde WO’ers. De trainees voeren tijdens het programma verschillende opdrachten uit bij uiteenlopende organisaties. Ze zullen hierin worden uitgedaagd, doen relevante praktijkervaring op en worden continu begeleid door een eigen mentor. Bovendien krijgen de trainees eens in de twee weken een intensieve opleidingsdag voorgeschoteld.

Werving Blinklane Consultancy Traineeship 2017 begonnen

Door middel van expertsessies – verzorgd door consultants van het consultancybureau, dat gevestigd is aan de Amsterdamse Zuidas – doen de trainees waardevolle kennis op van het vakgebied. In de zomer van 2016 stroomden vier trainees het traineeshipprogramma in. 

Onlangs heeft BlinkLane Consulting de werving voor de 2017 klas van het traineeship geopend. Het bureau is op zoek naar recent afgestudeerde masterstudenten met analytisch denkvermogen. De ideale kandidaat is volgens BlinkLane niet alleen ondernemend en initiatiefrijk, maar heeft ook een internationale en kritische instelling. Geïnteresseerden kunnen nog enkele weken reageren via de vacature. 

Naast zijn consultancytak heeft BlinkLane Consulting ook twee zusterbedrijven: training- en opleidingsbureau Gladwell Academy en data analytics dienstverlener anyForest.