Nieuwe Senior Manager en vier Associates voor SparkOptimus

30 november 2016 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

SparkOptimus heeft zijn team uitgebreid met vijf professionals. Joris de Koning, voormalig associate en manager bij SparkOptimus, is teruggekeerd en aangesteld als Senior Consultant. Verder zijn Vincent Vollebregt (ex-Accenture), Wouter Van den Broeck (ex-TNO) en Julian Naber (recent gepromoveerd aan de UvA) als Associate aangesteld. Hein Castelijns is gestart als Junior Associate.

Opgericht in 2010 en met inmiddels meer dan vijftig professionals in dienst is SparkOptimus een snelgroeiend digitaal consultancybureau uit Amsterdam. Mede door de enorm stijgende vraag naar digitale consultancydiensten van de afgelopen jaren heeft SparkOptimus, dat zich specialiseert in digitale groei en transformaties, een sterke groei weten door te maken. Begin dit jaar kondigde SparkOptimus medeoprichter Tom Voskes al aan dat het kantoor zich richt op verdere groei, wat in de loop van 2016 heeft geresulteerd in het aantrekken van diverse talentvolle senior digitale consultants, met Senior Manager Sacha Muller als meest recente versterking.*

Afgelopen maand(en) zijn weer vijf nieuwe professionals gestart bij SparkOptimus. Allereerst Joris Koning, die begin oktober is aangesteld als Senior Consultant. De Koning was tussen 2011 en 2014 al eerder werkzaam voor het bureau, als Associate en Manager. De afgelopen twee jaar was hij lid van het management team van Detailresult Group, waar hij verantwoordelijk was voor e-commerce, e-services, en business development. Voordat hij zich in 2011 aansloot bij SparkOptimus, was hij verantwoordelijk voor business development bij het voormalige V&D en Doe-Het-Zelf organisatie Maxeda. De Koning behaalde een Master in Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Joris de Koning, Vincent Vollebregt, Wouter Van den Broeck, Julian Naber, Hein Castelijns

Vincent Vollebregt is begin september gestart als Associate. Hiervoor was hij werkzaam als Consultant en Analyst bij Accenture, binnen Accenture Digital, de digitale praktijk van het consultancybureau. In deze functies lag zijn focus op het begeleiden van digitale strategie en transformatietrajecten bij cliënten in de financiële dienstverlening, FMCG, en hightech industrieën. Vollebregt behaalde een Master in Strategic Management aan de Rotterdam School of Management (RSM), Erasmus Universiteit. Tijdens zijn studie liep hij stage bij KLM en L’Oréal.

Ook Wouter Van den Broeck is recent gestart als Associate. Vier jaar geleden startte hij een tweejarig management traineeshipprogramma bij TNO en bleef vervolgens bij het onderzoeksinstituut werkzaam in de rol van Strategic Business Analyst. Van den Broeck behaalde een Master in Aerospace Engineering. Tijdens zijn studie liep hij stage bij het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en was hij secretaris binnen het bestuur van VSV ‘Leonardo da Vinci’, de studievereniging voor Aerospace Engineering studenten.
 

Julian Naber voegde zich in oktober als Associate bij SparkOptimus. Naber behaalde een Master in Natuurkunde aan de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz, Duitsland. Tijdens zijn studie was hij actief als Research en Teaching Assistant en liep hij stage bij Trelleborg en Deutsche Börse Cash Market. Recentelijk rondde hij zijn PhD onderzoek af in Quantum Computing aan de Universiteit van Amsterdam, waarbij hij ondersteuning kreeg van de Europese Marie Curie beurs.

De vijfde recente versterking van het team is Hein Castelijns, die in september is begonnen als Junior Associate. Eerder dit jaar behaalde de young professional zijn master in Finance aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn studie verbleef hij een jaar in Indonesië, waar hij een minor in Economie behaalde. Daarnaast was hij voorzitter binnen een van de grotere studentenverenigingen in Groningen. Castelijns heeft veel interesse in de snel digitaliserende omgeving waarin bedrijven zich bevinden en heeft daarom voor een uitdaging bij SparkOptimus gekozen.
 

* Recent zijn verder gestart bij SparkOptimus: Tatjana Razumovsky (in 2015), Jonathan Joubert en Joeri Schouten (februari), Chief Operating Officer Joyce Steenveld (januari) en Rob van der Feltz, Eline Ceelen, Laurens van Vloten Dissevelt en Luisa Eymer (januari).