Vier nieuwe professionals in dienst bij SparkOptimus

22 januari 2016 Consultancy.nl

Digitaal consultancybureau SparkOptimus geeft zijn groeispurt van de afgelopen maanden een vervolg. Per 1 januari 2016 zijn vier nieuwe medewerkers aangetrokken: Rob van der Feltz, Eline Ceelen, Laurens van Vloten Dissevelt en Luisa Eymer.

Rob van der Feltz is benoemd tot Senior Associate bij SparkOptimus. Na een Master in Transport en Logistiek aan de TU Delft werkte hij enkele jaren bij branchegenoot The Boston Consulting Group. Bij Elsevier werkte Van der Feltz daarna aan een innovatief programma om technologisch geavanceerde producten meer op waarde te prijzen. “Door deze digitale en technologische invalshoeken en zijn persoonlijke affiniteit met digitale technologie, besloot hij het team van SparkOptimus te komen versterken,” stelt het consultancybureau over deze nieuwste aanwinst.

Eline Ceelen versterkt de back-office van SparkOptimus en is als HR Officer in dienst getreden. Ze is in het bezit van een Bachelor of Economics (behaald aan de Hogeschool INHOLLAND) en begon 7 jaar geleden bij TIG, een e-commerce ontwikkelbureau in Amsterdam. In haar laatste rol als HR Manager was ze binnen TIG verantwoordelijk voor een breed pakket aan HRM werkzaamheden zoals werving & selectie, het verbeteren van de in-, door- en uitstroom van medewerkers, loopbaanbegeleiding, coaching en organisatieontwikkeling. Daarnaast hield Ceelen zich bezig met het vertalen van organisatievraagstukken in HR processen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. In een reactie op haar overstap zegt Ceelen: “Ik kijk er naar uit om te werken met een gepassioneerd en professioneel team dat zich wil blijven ontwikkelen.”

Laurens van Vloten Dissevelt is gestart als Junior Associate. Hij haalde een Master in Strategic Management aan de Rotterdam School of Management (cum laude) en een Bachelor International Business & Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn studie had hij verschillende bestuursfuncties binnen AIESEC, richtte hij een eigen bedrijf op en werkte hij bij een grote multinational in Venezuela. Na het publiceren van zijn scriptie had hij managementrollen bij twee Nederlandse internet startups.

Ook Luisa Eymer is per 1 januari 2016 als Junior Associate in dienst getreden. Zij heeft een Master in Strategisch Management (cum laude) aan de Rotterdam School of Management en een Bachelor aan de WHU - Otto Beisheim School of Management (Duitsland). Tijdens deze studies organiseerde zij een case study challenge naar China voor een congres dat oprichters van start-ups met elkaar in contact brengt. Haar fascinatie voor digitalisering werd gewekt tijdens stages bij L'ORÉAL, een brand consultancy in Berlijn en Rocket Internet, één van ’s werelds grootste internet platforms.

In Q4 van 2015 breidde SparkOptimus zijn team al uit met zeven nieuwe professionals: Katrien Meijdam, Rowin Meijerink, Britt Fellinger, Thijmen Kaster, Casper Fransz, Charlotte de Backker en Emilie Blauwhoff.

Nieuws

Meer nieuws over