Jonathan Joubert en Joeri Schouten in dienst bij SparkOptimus

18 februari 2016 Consultancy.nl

Digitaal consultancybureau SparkOptimus heeft de gelederen begin deze maand versterkt met Jonathan Joubert en Joeri Schouten. Joubert maakt de overstap van McKinsey & Company waar hij zes jaar werkzaam was als strategieconsultant, Joeri Schouten komt van de schoolbanken.

Jonathan Joubert is per 1 februari 2016 gestart bij SparkOptimus als Senior Manager. Hiervoor werkte hij zes jaar bij McKinsey & Company in Amsterdam, in zijn laatste rol als Engagement Manager. In deze periode lag zijn focus op strategieontwikkeling en operationele verbetering in verscheidene bedrijfstakken, waaronder high-tech, energie, ICT, banken en B2B2C-productie industrieën. Joubert heeft een MSc in Technische Informatica van de TU Delft en een MBA van INSEAD.

Joeri Schouten studeerde Economics aan de Universiteit van Amsterdam, met als specialisatie Monetary Policy & Banking. Tijdens zijn studie richtte hij een bedrijf op dat gespecialiseerd was in data-analyse en MS Excel ontwikkeling. Voor dit bedrijf voerde hij een groot aantal projecten uit voor onder andere ING, Tele2 en de Algemene Rekenkamer. Verder leidde Schouten een research project in Indonesië, waar hij ervaring op deed met strategie consultancy en liep hij zes maanden stage als market entry analyst voor De Heus in Vietnam en Thailand. Bij SparkOptimus gaat Schouten als Junior Associate aan de slag, waarbij hij zijn ervaring op het snijvlak van data analyse en digital consultancy zal inzetten om de digitale ambities van bedrijven te verwezenlijken.

Afgelopen maand breidde SparkOptimus zijn team al uit met Rob van der Feltz, Eline Ceelen, Laurens van Vloten Dissevelt en Luisa Eymer. Ook trad Joyce Steenveld, de voormalig directeur van SecretaryPlus, in dienst als COO. Door de recente groeispurt telt het Amsterdamse bureau inmiddels meer dan 45 consultants en stafleden.

Nieuws

Meer nieuws over