Tatjana Razumovsky en Luisa Eymer naar SparkOptimus

02 mei 2016 Consultancy.nl

SparkOptimus heeft zich versterkt met twee nieuwe professionals. De ervaren Tatjana Razumovsky is gestart als International Partnership Director en Luisa Eymer versterkt het bureau als Junior Associate. Razumovsky zal zich onder meer richten op het internationaal uitrollen van het SparkOptimus Academy Program, business development en het realiseren van expansieplannen. Eymer zal gaan ondersteunen bij de digitale adviesprojecten van het consultancybureau.

Tatjana Razumovsky is een professional van Russisch-Deense oorsprong met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in leidinggevende rollen, met expertise op onder andere het snijvlak van digitale en mobiele technologieën. Haar professionele loopbaan bracht haar onder meer naar de UK, Centraal- en Oost-Europa, Scandinavië en Spanje. Het afgelopen jaar was zij werkzaam in Wenen als Head of Business Development bij mySugr, een mobiele app voor het controleren van het bloedsuiker van diabetespatiënten. Van 2011 tot 2014 was zij actief als de Managing Director van My Destination, een internationale reiswebsite, tevens in Wenen.

Daarvoor bekleedde zij verschillende andere leidende functies in verschillende Europese steden in onder meer de zorg, private equity en farmaceutische sector. Razumovsky behaalde een Bachelor titel aan het International Institute of Hotel and Tourism Management in Oostenrijk en in Nederland in twee jaar tijd zowel een Master in Business Informatics als een MBA, beide aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University.

Luisa Eymer is afgestudeerd aan dezelfde business school als Razumovsky. Eymer rondde vorig jaar haar Master Strategic Management aan de RSM cum laude af, nadat zij eerder al een Bachelor had behaald aan de Otto Beisheim School of Management in West-Duitsland en aan de Korea University in Seoul. Tijdens haar studie organiseerde zij een case study challenge in China in samenwerking met onder meer Roland Berger, en liep zij stage bij een Duits brand consultancybureau, L’Oréal en business incubator Rocket Internet. Het was vooral tijdens die stage dat Eymer een “passie” ontwikkelde voor ondernemerschap en digital.

Zowel Eymer als Razumovsky hebben zich aangesloten bij SparkOptimus, een digitaal consultancybureau uit Amsterdam dat de afgelopen jaren een snelle groei heeft doorgemaakt. Razumovsky is aangesteld als International Partnership Director, en houdt zich vanuit die rol bezig met het ondersteunen van het wereldwijde netwerk van change leaders van SparkOptimus. Daarnaast focust zij zich op het internationaal uitrollen van het SparkOptimus Academy Program, evenals met business development en het realiseren van expansieplannen.

Eymer is gestart als Junior Associate, en zal gaan ondersteunen bij de digitale consultancyprojecten van SparkOptimus. De pijplijn van het bureau wordt steeds voller, vertelde medeoprichter Tom Voskes onlangs tegenover Consultancy.nl en is daarom – bovenop de vele benoemingen van de afgelopen maanden – de komende periode op zoek naar senior digitale consultants.

Nieuws

Meer nieuws over