Herbert Fetter in dienst bij adviesbureau Morgens

07 oktober 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau Morgens is versterkt met Herbert Fetter. Fetter is afkomstig van VvAA en is bij Morgens aan de slag gegaan als consultant. Hij zal zich voornamelijk gaan richten op het begeleiden van verbetertrajecten bij de klanten van het bureau.

Herbert Fetter is in 2014 afgestudeerd van zijn Master Strategic Management aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Reeds tijdens zijn studie startte Fetter bij VvAA (Vereniging van Artsen Automobilisten), in eerst instantie als medewerker Customer Care en later als consultant risicomanagement. Tijdens zijn afstuderen zette hij deze baan tijdelijk stil, om in oktober 2014 weer te beginnen bij de verzekeraar en dienstverlener voor de gezondheidszorg. Ongeveer het laatste anderhalf jaar van zijn tijd bij VvAA bekleedde hij de functie van Bedrijfskundig specialist paramedici. In deze rol is Fetter betrokken geweest bij verschillende externe verbetertrajecten. Hierdoor heeft hij veel praktijken van binnen gezien en heeft hij ruime kennis opgedaan van verschillende belangen in de zorg. 

Herbert Fetter - Morgens

Onlangs heeft Fetter besloten VvAA achter zich te laten en te starten aan een nieuwe uitdaging. Fetter heeft zich aangesloten bij Morgens, een bureau dat zich onder meer specialiseert op het gebied van verandermanagement, procesoptimalisatie en andere verbeterprojecten voor klanten in de zorg, overheid en zakelijke dienstverlening. Fetter gaat bij het adviesbureau uit Leiden aan de slag als Consultant. Volgens zijn nieuwe werkgever is Fetter “contactgericht, maakt hij graag onderdeel uit van een team en hecht hij waarde aan het bereiken van concrete resultaten”.

“Ik geloof dat mensen binnen een organisatie het verschil kunnen maken tussen een goede of een excellente organisatie”, vertelt Fetter zelf. “Van het leggen van verbindingen tussen mensen krijg ik veel energie, omdat juist op die momenten de beste nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan. Samen realiseren we deze en komen we tot blijvende verbeteringen.”