Peter Keur en Bram van der Sluijs aan de slag bij Morgens

09 juni 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau Morgens heeft zich versterkt met Peter Keur en Bram van der Sluijs. Keur maakt de overstap van PBLQ en is benoemd tot senior consultant, Van der Sluijs werkte hiervoor als adviseur bij het Openbaar Ministerie en is bij zijn nieuwe werkgever gestart als junior consultant.

Peter Keur heeft ruim tien jaar ervaring met digitalisering en het verbeteren van dienstverlening bij de overheid. Hij begon zijn loopbaan bij HC&H Consultants, een ICT-adviseur uit Hendrik-Ido-Ambacht, waarna hij aan de slag is gegaan bij PBLQ (destijds Zenc). Bij de overheidsdienstverlener uit Den Haag was Keur betrokken bij diverse verandertrajecten en digitale transformaties binnen het publieke domein – zo bekleedde hij projectrollen bij onder meer de Onderzoeksraad voor Veiligheid, het Ministerie van BZK en de ICTU. “Peter helpt organisaties met het opzetten en uitvoering van verandering. Hiermee helpt hij hun met het verbeteren van hun processen, ook stelt hij organisaties in staat hun digitale dienstverlening beter af te stemmen op de doelgroep en het gebruik van digitale diensten te vergroten”, aldus Morgens over zijn nieuwste teamlid.

Keur is gecertificeerd project manager (Prince2), programmamanager (MSP) en in het bezit van een Lean Green Belt. Hij studeerde Bedrijfskundige Informatica en Organisatiewetenschappen aan Tilburg University. Over zijn passie voor het realiseren van organisatieverandering zegt hij: “Wanneer ik zie dat medewerkers, na een confrontatie met werkelijke klantervaringen, zelf in staat zijn om de dienstverlening beter te maken geeft mij dat veel energie. Klanten worden niet alleen beter en sneller geholpen, de medewerkers krijgen ook weer meer plezier in hun werk. Win-win!”

Peter Keur, Bram van der Sluijs - Morgens

Bram van der Sluijs heeft Algemene Sociale Wetenschappen gestudeerd aan Universiteit Utrecht, gevolgd door een Master in Publiek Management. Tijdens zijn Master liep Van der Sluijs stage bij het Openbaar Ministerie, waar hij na zijn afstuderen in 2015 bleef werken als Adviseur Bedrijfsvoering. In deze functie heeft hij onder andere onderzoek gedaan naar de succesfactoren voor het gebruik van bedrijfsmatige sturingsinstrumenten in professionele werkomgevingen. Ook heeft hij de sturing en processen vormgegeven van het nieuw opgerichte Centraal Archief. In november 2015 behaalde hij zijn Lean Six Sigma Yellow Belt.

Van der Sluijs: “In mijn werk zet ik me graag in om vooruitgangskracht in andere mensen naar boven te halen en zo te werken aan duurzame veranderingen.”

Keur gaat bij Morgens, een adviesbureau uit Leiden dat zich onder meer specialiseert op het gebied van verandermanagement en procesoptimalisatie, als senior consultant aan de slag. Van der Sluijs is aangesteld als junior consultant.