Carin Welters en Sander van Gelderen partner bij Baker Tilly Berk

13 januari 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Baker Tilly Berk heeft per 1 januari 2016 twee nieuwe partners benoemd: Carin Welters en Sander van Gelderen.

Carin Welters (44) is door het accountants- en advieskantoor benoemd tot partner binnen de Employment Advisory praktijk. Ze behaalde in 1995 haar doctoraal Fiscaal Recht en ging eerst als fiscaliste bij EY en later bij accountantskantoor Van Oers aan de slag. Sinds 2001 werkt Welters bij Baker Tilly Berk als arbeidsrechtjurist. Met haar benoeming als partner wordt ze verantwoordelijk voor de advisering van werkgevers op het gebied van HR, arbeidsrecht, loonheffingen en salaris.        

Sander van Gelderen (43) is benoemd tot partner binnen de belastingadviespraktijk. Van Gelderen studeerde fiscale economie en begon zijn carrière bij PwC. Daar ontwikkelde hij zich tot senior manager. In 2007 maakte hij de overstap naar Accon avm. Daar was hij als directeur belastingadvies verantwoordelijk voor de fiscale advisering van MKB-klanten in Zuidwest-Nederland en lid van het landelijk managementteam met onder andere de internationale samenwerking in de portefeuille. In december vorig jaar maakte hij de overstap naar branchegenoot Baker Tilly Berk, waar hij verantwoordelijk is voor het verder uitbouwen van de fiscale adviespraktijk van de vestiging Goes van Baker Tilly Berk.  

“Deze benoemingen tonen aan dat wij een aantrekkelijke werkgever zijn voor de ambitieuze professional, die gedreven is om onze klanten verder te helpen. Zowel voor eigen mensen die vanwege hun aanpak en ondernemerskracht doorgroeien als voor externe professionals die de overstap maken,” aldus Arno van der Heijden, voorzitter van het bestuur van Baker Tilly Berk.