Arno van der Heijden topman van Baker Tilly Berk

01 juli 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Accountants- en consultancykantoor Baker Tilly Berk heeft Arno van der Heijden benoemd tot bestuursvoorzitter. Hij volgt per vandaag Ted Verkade op, die zich gaat voorbereiden op zijn nieuwe rol als CEO van Baker Tilly International. Van der Heijden is sinds 2002 als partner verbonden aan de vestiging ’s-Hertogenbosch en was de afgelopen jaren als voorzitter actief in de Raad van Commissarissen en Commissie Publiek Belang van Baker Tilly Berk.

Registeraccountant Arno van der Heijden begon zijn loopbaan bij Ernst & Young in Eindhoven. Na 10 jaar maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven en werd hij CFO bij Beter Bed Holding. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor hun beursgang in 1996. In 2002 keerde hij terug naar de adviesbranche om bij Baker Tilly Berk aan de slag te gaan als partner op de vestiging ’s-Hertogenbosch. Naast het bedienen van zijn nationale én internationale klantenportefeuille was Van der Heijden al een aantal jaren lid én voorzitter van de Raad van Commissarissen van Baker Tilly Berk. Vanuit die rol en als voorzitter van de Commissie Publiek Belang is hij ook actief betrokken bij de borging van de kwaliteit en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Baker Tilly Berk.

Arno van der Heijden en Ted Verkade

Per vandaag krijgt Van der Heijden leiding over de activiteiten van Baker Tilly Berk, de Nederlandse member firm van Baker Tilly International. Met Van der Heijden, de opvolger van Ted Verkade, kiest Baker Tilly Berk voor een ervaren bestuurder met jarenlange ervaring, ook in het bedrijfsleven, aldus het bureau in een persbericht. Samen met Ronald Hoeksel en Rob Loves vormt hij het driekoppige-bestuur. 

“Het roer gaat zeker niet om, maar nu is de tijd om gas te geven op onze strategische keuzes. Belangrijk hierin is een verdere aanscherping van ons dienstenaanbod en de competenties van onze mensen”, stelt de kersverse topman.