Berk neemt deel van PwC kantoor in Goes over

10 september 2009 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Berk Accountants en Belastingadviseurs heeft een groot deel van het PwC kantoor in Goes (Zeeland) overgenomen. Zo’n 60 accountants en adviseurs maken de overstap naar Berk. Het huidige management, bestaande uit Hans Bakker, Marcel Klootwijk en Jan Kousemaker blijft gehandhaafd.

Michel de Graaf, bestuursvoorzitter van Berk: "De overname van de vestiging in Goes past bij het beleid van Berk om ook door verwervingen verder te groeien. Met de overname breiden we onze landelijke dekking uit naar Zeeland en telt onze organisatie nu 19 vestigingen en 900 medewerkers".  

Baker Tilly Berk - Goes

“PricewaterhouseCoopers heeft in het kader van een consistente uitvoering van haar strategie besloten om afscheid te nemen van MKB-gerelateerde dienstverlening zoals die werd aangeboden door kantoor Goes. In Berk hebben wij een geschikte partij gevonden die zich juist richt op het bedienen van dit marktsegment” aldus Marcel Klootwijk, lid van het managementteam in Goes.

In een persbericht laat Berk weten dat er voor alle betrokkenen, zowel medewerkers als klanten, niet veel zal veranderen. “De vestiging blijft gehandhaafd onder leiding van het huidige management en de klanten worden nog steeds bediend door dezelfde medewerkers” schrijft het advieskantoor.