Klaas Jan Vijn en Maartje van Rhee naar Alfa Consultants

04 januari 2016 Consultancy.nl

Alfa Consultants, de adviestak van Alfa, heeft de gelederen versterkt met twee nieuwe adviseurs: Klaas Jan Vijn en Maartje van Rhee. Eerstgenoemde heeft hiervoor jarenlang gewerkt als zelfstandig adviseur en bij de Rabobank, Van Rhee maakt de overstap van juridisch incassobureau Cannock Chase.

Met 28 vestigingen in Nederland is Alfa Accountants en Adviseurs een van de grotere accountancy- en adviesorganisaties van ons land. Ter versterking van de organisatie-, subsidie- en M&A dienstverlening heeft Alfa zijn team per 1 januari uitgebreid met twee nieuwe professionals.

Klaas Jan Vijn heeft bijna 20 jaar werkervaring, waarvan het merendeel is opgedaan in de bancaire sector. Hij begon zijn loopbaan bij de Rabobank als accountmanager, en groeide vervolgens door tot de rol van senior accountmanager bij de afdeling Bijzonder Beheer van de Rabobank. De afgelopen jaren heeft hij diverse managementfuncties bekleed bij familiebedrijven, onder andere in de scheepvaartindustrie en landbouwmechanisatie. Bij Alfa is Vijn aangesteld als senior associate, en gaat hij zich vooral richten op opdrachten op het gebied van organisatie advies, recovery en interim management.

Per diezelfde datum treedt ook Maartje van Rhee in dienst, zij gaat als junior jurist aan de slag. Van Rhee is woonachtig in Nijmegen, heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit en heeft hiervoor bij Cannock Chase als jurist gewerkt. Bij Alfa Consultants zal zij Christiaan Buis en Wilco Dokman gaan ondersteunen bij hun lopende projecten en zich verder ontwikkelen als jurist en adviseur op het gebied van ondernemingsrecht en corporate finance.

Met toevoeging van Vijn en Van Rhee bestaat het team van Alfa Consultants uit 11 professionals. De business unit wordt geleid door corporate finance specialist Frank van Ee, die sinds 2010 in dienst is bij het bureau.

Nieuws

Meer nieuws over