Frank van Ee directeur van Alfa Fusies en Overnames

23 december 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Alfa Accountants en Adviseurs heeft Frank van Ee per 1 januari 2014 benoemd tot directeur van zijn Fusie en Overname praktijk.

Frank van Ee (42 jaar) is sinds 2010 werkzaam bij Alfa. In eerste instantie als overname-adviseur en sinds begin 2013 als adjunct-directeur. Daarvoor werkte hij onder als senior accountmanager bij de Rabobank. Naast zijn werkzaamheden bij het accountants- en advieskantoor is Van Ee als parttime docent Business Valuation verbonden aan Avans Hogeschool en tevens eindredacteur van het digitale magazine Van Waarde*.

Frank van Ee - Alfa Accountants en adviseurs

Tegelijk met Van Ee’s benoeming heeft Alfa ook bekendgemaakt dat het zijn subsidiedienstverlening gaat samenvoegen met de Fusie en Overname tak. “Door clustering van specialistische dienstverlening vanuit één kantoor kan Alfa haar klanten met vraagstukken op het gebied van corporate finance en subsidies nog beter bedienen” aldus het adviesbureau. Als gevolg hiervan verhuist Alfa Subsidieadviseurs van de vestiging in Wageningen naar het kantoor in Nijkerk waar ook Alfa Fusies en Overnames is gehuisvest.

Alfa heeft zo’n 750 medewerkers verspreid over 30 vestigingen door het land. Het accountants- en advieskantoor richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector.

* Van Waarde is een magazine met opiniërende artikelen over de huidige financiële en economische actualiteit.