Mark de Weers start Magnitude Consulting traineeship

03 december 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Mark de Weers is recentelijk in dienst getreden als management trainee bij Magnitude Consulting. Gedurende het traineeship zal de recentelijk afgestudeerde De Weers zich met diverse strategische, bestuurlijke en veranderkundige vraagstukken bezighouden binnen verschillende sectoren.

Mark de Weers behaalde eerder dit jaar zijn MSc titel aan de Universiteit van Amsterdam, in navolging van zijn eerder afgeronde studie Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende zijn studieperiode liep De Weers bij diverse organisaties stage. Bij Mountain Network deed hij onderzoek naar consumentengedrag, voor de Nederlandse FootGold Association schreef hij een businessplan en bij Adventure Park Fun Forest was hij als management stagiair verantwoordelijk voor onder meer boekingen, recruitment en customer service. Bovendien werkte hij de afgelopen negen jaar bij Albert Heijn, waar hij doorgroeide tot Deputy Manager.

Mark de Weers - Magnitude Consulting

Onlangs ging Mark de Weers een nieuwe uitdaging aan en besloot te starten met een traineeship programma bij Magnitude Consulting, een adviesbureau uit Zeist dat zich richt op grootschalige verandertrajecten op het gebied van strategie en organisatiekunde. Met het nieuwe programma biedt Magnitude Consulting young professionals de kans om via het traineeship kennis te maken met zowel het adviesvak als een loopbaan bij één van hun opdrachtgevers. Tijdens het traineeship vervullen trainees zelfstandig een opdracht. Veel van de opdrachten bevatten zowel strategische, bestuurlijke als veranderkundige aspecten. De trainees worden tijdens het gehele traject intensief begeleid door ervaren consultants van Magnitude Consulting. 

Medio dit jaar werd Magnitude Consulting al versterkt door de komst van Britt de Lange, die inmiddels in haar rol als Management Consultant betrokken is bij projecten op het snijvlak van strategie, organisatieverandering en -besturing.