Britt de Lange in dienst bij Magnitude Consulting

05 juni 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Per 1 juni is Magnitude Consulting versterkt door Britt de Lange. Hiervoor onder andere werkzaam als consultant bij Count & Cooper en als freelancer, gaat De Lange zich als management consultant bij Magnitude Consulting bezighouden met strategie-, veranderings- en besturingstrajecten.

Britt de Lange

Britt de Lange behaalde in 2009 haar master in Business Communication aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Het jaar erop volgde zij het General Management Programma aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, en rondde daar twee jaar later haar tweede master in Business Administration cum laude af, met een specialisatie in Global Business and Stakeholder Management.

Britt de Lange - Magnitude Consulting

Na haar studie begon Britt de Lange haar loopbaan in 2013 als consultant bij Count & Cooper, een specialist op het gebied van aanbestedingen en procesbeheersing binnen de bouwsector. Bij het bureau was ze als junior consultant werkzaam en wist ze onder meer met een team van consultants twee grote tenders te winnen voor Siemens. In februari vorig jaar verliet ze Count & Cooper om voor zichzelf te beginnen als zelfstandig adviseur – op het gebied van onder meer business design, strategie en project management.

Magnitude Consulting

Onlangs besloot De Lange een nieuwe uitdaging aan te gaan. De Lange is per 1 juni gestart bij Magnitude Consulting, een adviesbureau uit Zeist dat zich richt op grootschalige verandertrajecten op het gebied van strategie en organisatiekunde. In haar nieuwe rol als management consultant zal zij betrokken zijn bij trajecten op het snijvlak van strategie, organisatieverandering en -besturing.