Energyprofs breidt uit met drie nieuwe consultants

05 november 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Onlangs zijn Bas Spikman, Jasper Voormolen en Jop Adriaans in dienst getreden bij Energyprofs. Spikman is afkomstig van Accenture waar hij ruim vier jaar werkte als consultant, Voormolen is net afgestudeerd en liep stage bij branchegenoot Ecofys en Adriaans volgde hiervoor onder meer een ICT Management Traineeship bij EVG Start. 

Bas Spikman studeerde in 2010 af met een Master in Strategic Product Design aan de TU Delft en startte zijn carrière in de consultancybranche bij Accenture. De afgelopen vijf jaar was hij actief als Consultant en Analyst voor het consultancybureau en werd in die tijd ingezet bij een bierbrouwer, een olie- & gasbedrijf en bij een FMCG-speler. Tevens vervulde hij tussen 2011 tot 2014 meerdere lead functies in het kader van de Accenture Innovation Awards.

Jasper Voormolen studeerde dit jaar af met een Master in Energy Science aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studie deed hij zijn eerste consultancy-ervaring op tijdens een project bij de Nederlandse Spoorwegen op het gebied van energie-efficiency van stations, en als onderzoeks-stagiair bij duurzaamheidsconsultancy Ecofys waar hij zich bezig heeft gehouden met diversen projecten in Wind en Off-shore. 

Bas Spikman - Jasper Voormolen - Job Adriaans

Jop Adriaans studeerde Business Analysis & Modelling (MBA) aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens zijn studie was hij onder meer werkzaam als Acquisition Manager bij AIESEC Nederland, een door studenten gerunde non-profit leiderschapsontwikkelaar, en liep hij stage bij Philips Healthcare. Na zijn studie ging Adriaans aan de slag als ICT Management Trainee bij EVG Start, en behaalde als onderdeel daarvan een ITILv3 en PRINCE2 basiscertificaat.

Onlangs hebben Spikman, Voormolen en Adriaans alle drie de overstap gemaakt naar Energyprofs, waar ze als Business Consultants zijn aangesteld. Energyprofs is een consultancy-organisatie die zich richt op de energiemarkt en onder meer gespecialiseerd is in procesimplementaties, verandertrajecten en het uitvoeren of begeleiden van projecten.

Energyprofs maakte eerder dit jaar kenbaar op zoek te zijn naar twintig tot dertig nieuwe adviseurs. Het energiebureau versterkte zich eerder dit jaar onder andere met Rik SchiphuisAnnemieke van Dijken, Lizet Scholte, Marten Houwing en Ilse Blok. Ook werd er een nieuwe partner aangesteld – Jan Stierum, afkomstig van Liandon, het expertcentrum van netwerkbedrijf Alliander.