Rik Schiphuis versterkt adviesteam van Energyprofs

10 april 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Per 1 mei 2015 start Rik Schiphuis bij Energyprofs, een adviesbureau voor de energiemarkt. Schiphuis maakt de overstap van branchegenoot Zestgroup, waar hij zich richtte op projecten in de energie en nuts sectoren.

Rik Schiphuis begon zijn loopbaan bij Univé Verzekeringen, waar hij aan de slag ging als Credit Manager. In augustus 2009 trad Schiphuis in dienst bij RENDO, een netwerkbedrijf dat gas- en elektriciteitsnetwerken beheert in onder meer Drenthe en Overijssel. Het afgelopen 1,5 jaar wekte hij als business consultant bij Zestgroup. Per 1 mei kiest Schiphuis voor een nieuw avontuur, en versterkt het team van Energyprofs, een bureau gespecialiseerd in procesimplementaties, verandertrajecten en het begeleiden van grootschalige projecten in de energiemarkt.

Rik Schiphuis - Energyprofs

Om meer te weten over zijn overstap stelde Consultancy.nl twee vragen aan Schiphuis:

Waarom deze overstap?
Kennis en ervaringen delen in een team van enthousiaste collega’s biedt mij de mogelijkheid om “het beste uit mezelf te halen”. De diversiteit in projecten draagt bij aan mijn ontwikkeling als consultant en daarmee aan de dienstverlening richting de klant. Ik ben van mening dat ik met mijn gezonde kritische inslag, enthousiasme en leergierigheid het team scherp kan houden.

Waarom kies je specifiek voor Energyprofs?
Ik heb voor Energyprofs gekozen omdat de pragmatische, resultaatgerichte no-nonsense mentaliteit mij erg aanspreekt. Daarnaast wil ik graag samenwerken met een groep van energieke en vakkundige mensen die doelgericht en in samenwerking met de klant een goed resultaat bereiken. Binnen de informele sfeer van Energyprofs krijg ik het vertrouwen om mijn mogelijkheden optimaal te benutten. 

Op zoek naar talent
Vanwege een groeiende portefeuille is Energyprofs op zoek naar nieuw talent. Bekijk de Energyprofs Traineeship of bezoek een van de vijf inhousedagen in de komende maanden voor meer informatie.