Jessica Drake verruilt UNC Plus Delta voor Centric

30 september 2015 Consultancy.nl

Jessica Drake treedt per 1 oktober in dienst bij IT-adviesbureau Centric als Bid Manager. Hiervoor was Drake werkzaam bij UNC Plus Delta als Office Manager, en daarvoor onder meer bij gemeente Rotterdam. In haar nieuwe rol zal Drake zich vooral bezighouden met het opstellen van offertes.

Jessica Drake behaalde in 2013 een Bachelor in Bedrijfskunde aan De Haagse Hogeschool, waarbij ze zich toespitste op facility management. Tijdens haar studie liep zij stage bij adviesbureau Alares en bij Gemeente Alphen aan den Rijn, en studeerde later af op een onderzoek bij Politie Haaglanden, waar ze de taken en verantwoordelijkheden onderzocht van de samenwerkingspartners betreffende crowd management bij risicovolle evenementen. Na afronding van haar studie maakte Drake, inmiddels ook ruim acht jaar werkzaam als verkoopmedewerker bij dierenwinkel Dierenvreugd, promotie naar de rol van filiaalmanager van het bedrijf. Vervolgens maakte zij eind 2014 de overstap naar de publieke sector, en ging binnen de gemeente Rotterdam aan de slag als Senior servicedeskmedewerker, waar ze onder meer als aanspreekpunt fungeerde voor leveranciers.

Jessica Drake Centric

Na een half jaar maakte Drake opnieuw een overstap, dit keer naar de adviesbranche. De Young Professional werd als Office Manager aangesteld bij UNC Plus Delta, een specialist op het gebied van Lean en Six Sigma. In haar rol bij UNC Plus Delta ondersteunde Drake de salesafdeling, beheerde het wagenpark, plande interne opleidingen in en zette verschillende verbeterinitiatieven op en voerde deze uit. Tevens behaalde Drake in haar tijd bij UNC Plus Delta een Orange Belt in Lean Six Sigma.

Per 1 oktober zal Jessica Drake een nieuwe uitdaging aangaan bij IT-consultancybureau Centric. Het bureau uit Gouda biedt standaard- en maatwerksoftware, infrastructuren en professionals voor het inrichten, optimaliseren, beheren en ondersteunen van bedrijfsprocessen en informatiestromen. Centric richt zich onder andere op de lokale overheid, woningcorporaties, de zorg-, supply chain-, bouw- en de financiële sector.

Bij de software solutions en IT outsourcing dienstverlener gaat Drake aan het werk als Bid Manager, waar ze zich zal bezighouden met uiteenlopende offerte-aanvragen.

Nieuws

Meer nieuws over