SeederDeBoer organiseert Inhousedag voor studenten

25 september 2015 Consultancy.nl

Op donderdag 19 november organiseert SeederDeBoer een Inhousedag, speciaal bedoeld voor masterstudenten die bijna of net zijn afgestudeerd. Gedurende de dag leren zij SeederDeBoer kennen en krijgen ze een goed beeld van hoe het is om bij het organisatieadviesbureau uit Hilversum te werken. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 8 november.

SeederDeBoer bestaat anno 2015 uit zo’n 50 professionals en heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren. In 2010 lanceerde SeederDeBoer het Young Professional Programma, dat zijn vruchten heeft afgeworpen. De afgelopen jaren startten namelijk al meer dan 25 Young Professionals bij het Hilversumse consultancybureau, dat onder meer opdrachten uitvoert bij grotere organisaties in de financiële-, zorg-, publieke- en woningcorporatie-markt. “Vanwege onze groeiambities zijn we op zoek naar spraakmakende Young Professionals. Mensen met een eigen geluid, een inhoudelijke basis en passie voor het vak”, schetst SeedeDeBoer de ideale kandidaat.

SeederDeBoer - Inhousedag voor studenten

Inhousedag 19 november
Om studenten kennis te laten maken met het bureau organiseert
SeederDeBoer op 19 november een Inhousedag voor masterstudenten of net afgestudeerden. Tijdens de dag kunnen deelnemers de drijfveren, werkwijze en cultuur van SeederDeBoer proeven en ervaren zij hoe het is om als Young Professional bij het bureau te werken. Naast het werken aan een uitdagende case zijn studenten in de gelegenheid om de bij het bureau werkzame Young Professionals “het hemd van het lijf te vragen over het traineeshipprogramma en over hun ervaringen en opdrachten bij klanten”, aldus SeederDeBoer. De dag zal worden afgesloten met een borrel.

Inschrijven voor de Inhousedag bij SeederDeBoer kan tot uiterlijk zondag 8 november.

* De trainees komen gedurende drie jaar in verschillende projecten en uiteenlopende organisaties terecht, waar ze diverse rollen vervullen, zoals project- en/of managementondersteuning, business control, of het analyseren en beschrijven van bedrijfsprocessen. Het programma is bedoeld voor afgestudeerde Masterstudenten in bijvoorbeeld de richting (technische) bedrijfskunde, (bedrijfs-) economie of een soortgelijke studie.

Nieuws

Meer nieuws over